Telefonul Sony Ericsson cu camera de 12 megapixeli in actiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.953 ori
<b>Telefonul Sony Ericsson cu camera de 12 megapixeli in actiune (Video)</b>Dupa ce va informam cu cateva ore in urma ca Sony Ericsson a anuntat un incredibil telefon cu camera de 12 megapixeli, iata ca il putem urmari pe acesta in actiune in urmatorul clip video: Prototipul, pe numele sau Idou este dotat cu o camera de 12.1...

Dupa ce va informam cu cateva ore in urma ca Sony Ericsson a anuntat un incredibil telefon cu camera de 12 megapixeli, iata ca il putem urmari pe acesta in actiune in urmatorul clip video:

Prototipul, pe numele sau Idou este dotat cu o camera de 12.1 megapxieli, display touchscreen wide de 3.5 inchi, GPS, WiFi, OS Symbian si blitz Xenon. Sony Ericsson afirma ca va schimba numele terminalului intr-unul mai comercial, pentru a impulsiona vanzarea sa, atunci cand acesta va intra pe piata.

Asteptam cu nerabdare si prima experienta hands on cu acest telefon promitator si primul set de poze realizate cu ajutorul sau!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×