Telefonul Sony Ericsson Emelie se dezvaluie sub forma modelului G502

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.281 ori
<b>Telefonul Sony Ericsson Emelie se dezvaluie sub forma modelului G502</b>Blogul neoficial Sony Ericsson a prezentat prima imagine a telefonului cunoscut pana acum sub "numele de scena" Emelie, de fapt modelul G502. Aflam de asemenea ca acest terminal va oferi suport pentru conectivitate triband si EDGE si va fi anuntat pe 23...

Blogul neoficial Sony Ericsson a prezentat prima imagine a telefonului cunoscut pana acum sub "numele de scena" Emelie, de fapt modelul G502.

Aflam de asemenea ca acest terminal va oferi suport pentru conectivitate triband si EDGE si va fi anuntat pe 23 aprilie. Sony Ericsson G502 va fi disponibil in 2 variante de culoare si va include un display QVGA de 260.000 culori, cu o diagonala de 2 inch. Noul Sony Ericsson va suporta conectivitate HSDPA si Activesync, sosind cu Google Maps si web browserul Netfront. Camera sa va avea o dezamagitoare rezolutie de 2 megapixeli si nu va suporta autofocus, dar va avea zoom digital de 4x.

Lista de specificatii este completata de cei 32MB de memorie interna, compensati de suportul pentru carduri de memorie M2. Sony Ericsson G502 masoara 109x46x13.5mm si cantareste 83.5 grame, incluzand si USB 2.0 si Bluetooth 2.0 pe lista de feature-uri. Acum ramane doar ca terminalele Sony Ericsson Bei Bei si Paris sa fie dezvaluite sub numele lor oficiale si lansate de catre producatorul asiatico-suedez in urmatoarele saptamani.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×