iPhone 3G soseste in Italia mai curand decat am crede

Autor:  | Publicat în:  Apple 963 ori
<b>iPhone 3G soseste in Italia mai curand decat am crede</b>Cel mai nou zvon marca iPhone a fost pornit de ziarul italian La Repubblica, acesta afirmand ca varianta 3G a terminalului produs de Apple va fi disponibila in Italia incepand cu vara lui 2008, dupa cum ne informeaza Washington Post. Vestea nu este...

Cel mai nou zvon marca iPhone a fost pornit de ziarul italian La Repubblica, acesta afirmand ca varianta 3G a terminalului produs de Apple va fi disponibila in Italia incepand cu vara lui 2008, dupa cum ne informeaza Washington Post.

Vestea nu este socanta, dar articolul afirma si ca Apple isi va schimba strategia de afaceri, special pentru Italia. In mod bizar, nu va exista un plan de impartire a profitului (intre Apple si operatorii alesi pentru distribuirea lui iPhone). De asemenea nu va exista un contract de exclusivitate, desi Telecom Italia Mobile va avea un avantaj de cateva luni in fata celorlalti operatori. Aceasta mutare este argumentata cu ajutorul faptului ca acum exista 3 surse de profit: venituri din servicii voce si Internet, din servicii premium si bazate pe continuturi si cele din social networking si motoare de cautare, provenind din reclame.

Se pare ca Steve Jobs isi va schimba stilul de a face afaceri si va creste pretul lui iPhone, renuntand la planul a imparti veniturile cu operatorii. Va reamintim ca toate aceste informatii sunt zvonuri deocamdata si este greu de crezut ca Apple va aplica un tratament preferential publicului italian si nu celui din SUA, patria mama a lui iPhone. Interesant este faptul ca aceasta tara este propice pentru lansarea lui iPhone 3G, de vreme ce 44% dintre utilizatorii din Peninsula folosesc terminale ce suporta conectivitate UMTS.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×