Telefonul Vernee Apollo cu 6 GB RAM îşi face apariţia live la conferinţa de debut a procesorului MediaTek Helio X20

1.986 ori
<b>Telefonul Vernee Apollo cu 6 GB RAM îşi face apariţia live la conferinţa de debut a procesorului MediaTek Helio X20</b>Vă informam aici ca MediaTek a avut un eveniment oficial azi &icirc;n cadrul căruia a anunţat lansarea comercială a procesorului Helio X20, primul model de chipset deca core pentru terminale mobile. Ei bine, odată cu acest eveniment am văzut şi...

Vă informam aici ca MediaTek a avut un eveniment oficial azi în cadrul căruia a anunţat lansarea comercială a procesorului Helio X20, primul model de chipset deca core pentru terminale mobile. Ei bine, odată cu acest eveniment am văzut şi unul dintre primele telefoane cu acest chipset la interior.

E vorba despre Vernee Apollo, model care se remarcă prin cei 6 GB RAM la bord, fiind al doilea handset cu această dotare după Vivo Xplay 5. Până acum am văzut doar randari cu Apollo, dar acum avem parte si de fotografii live. Designul aminteşte mult de un Huawei Mate 8 sau Mate S, iar pe lângă flagship, compania din spatele acestui device a adus şi modelul Thor la conferinţă, cu procesor MT6753.

Aflaţi că firma chineză e înfiinţată relativ recent, dar a primit sprijinul MediaTek pentru iniţiativele sale. Flagshipul cu 6 GB RAM mai oferă şi un ecran Quad HD de 5.5 inch, 128 GB stocare şi o cameră Sony de 21 megapixeli. Lansarea sa în magazine va avea loc în aprilie, iar Vernee se anunţă unul dintre jucătorii de urmărit pe piaţa telecom.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×