Zune Phone/ Microsoft Pink va sosi cu Windows Mobile 7 in acest an?

1.068 ori
<b>Zune Phone/ Microsoft Pink va sosi cu Windows Mobile 7 in acest an?</b>Va mai amintiti "Proiectul Pink", despre care zvonurile afirmau ca ar fi ideea celor de la Microsoft cu privire la mult-asteptatul Zune Phone? Ei bine, proiectul intra din nou in atentia noastra, cu mentiunea ca au aparut noi zvonuri ce afirma ca...

Va mai amintiti "Proiectul Pink", despre care zvonurile afirmau ca ar fi ideea celor de la Microsoft cu privire la mult-asteptatul Zune Phone? Ei bine, proiectul intra din nou in atentia noastra, cu mentiunea ca au aparut noi zvonuri ce afirma ca handsetul e real si va sosi pe piata peste cateva luni.

Conform celor de la All Things digital, analistul Katherine Egbert (de la Jefferies) a mentionat recent ca un telefon cu design tip Zune va fi anuntat fie la MWC 2010, in februarie, fie la CTIA 2010, in martie. Aflam si ca acest Zune Phone va rula Windows Mobile 7, va veni cu un serviciu de cumparare a melodiilor si o camera de 5 megapixeli cu suport pentru captura video HD.

Recent, am aflat si ca Windows 7 va avea 2 variante: Windows Phone Seven Business Edition si Windows Phone Seven Media Edition (aparent acesta va integra suport Zune, confirmand o parte din speculatiile de mai sus). Evident ca toate acestea ar putea fi doar fum in ochii fanilor Microsoft, dar stim sigur ca gigantul din Redmond are totusi ceva nou pentru noi, pregatit pentru lansare in primavara.

In cel mai rau caz, este vorba de Windows Mobile 6.6, in cel mai bun... de Zune Phone, cu Windows 7.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×