Telefonul Wiko Mazing va sosi de abia la MWC 2015, ar putea fi un flagship francez

916 ori
<b>Telefonul Wiko Mazing va sosi de abia la MWC 2015, ar putea fi un flagship francez</b>După cum știți avem în teste la Mobilissimo.ro telefonul francez Wiko Rainbow, iar compania europeană din spatele său pregătește nu doar modele noi midrange, ci și un posibil flagship. Pe numele său Wiko Mazing, telefonul ar fi fost prezentat...

După cum știți avem în teste la Mobilissimo.ro telefonul francez Wiko Rainbow, iar compania europeană din spatele său pregătește nu doar modele noi midrange, ci și un posibil flagship. Pe numele său Wiko Mazing, telefonul ar fi fost prezentat sub formă de prototip la MWC 2014.

Cumva, el a fost apoi amânat multe luni, pentru a ajunge la IFA 2014 și nici atunci nu era gata de lansare. Amânările au fost puse pe seama camerei și a procesorului MediaTek, dar se pare că în sfârșit la MWC 2015 vom vedea o versiune finală. Avem de-a face cu un smartphone cu procesor MediaTek MT6595, același CPU de pe Meizu MX4, iar telefonul va oferi suport pentru conectivitate 4G și o cameră de 20 de megapixeli în spate.

El va avea și o cameră frontală de 8 MP și o carcasă unibody din aluminiu. între timp, pentru cei nefamiliarizați cu Wiko, aflați că firma franceză a luat naștere în 2011 în Marsilia și că are o companie mama din China. Wiko e specializată pe telefoane tinerești cu dotări midrange sau low end și carcase colorate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×