BlackBerry anunță un parteneriat cu Samsung pentru a Îmbunătăți securitatea soluției Knox

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 578 ori
<b>BlackBerry anunță un parteneriat cu Samsung pentru a Îmbunătăți securitatea soluției Knox</b>BlackBerry a anunțat un parteneriat cu Samsung, pentru a face Android o platformă mai sigură. Asfel, soluțiile BlackBerry vor îmbunătăți Samsung Knox și securitatea pe terminalele Galaxy va deveni mai bună. &nbsp; Samsung și BlackBerry vor o...

BlackBerry a anunțat un parteneriat cu Samsung, pentru a face Android o platformă mai sigură. Asfel, soluțiile BlackBerry vor îmbunătăți Samsung Knox și securitatea pe terminalele Galaxy va deveni mai bună.

Samsung și BlackBerry vor o parte din cota de piață a celor de la Apple și IBM, două nume respectate în segmentul enterprise. Prin acest parteneriat clienții corporate și enterprise vor putea opta pentru soluția Samsung Knox, de această dată cu aportul serverelor BlackBerry. Firma canadiană va administra și datele corporate care trec prin Knox și va asigura un firewall între datele personale și cele private.

înțelegerea amintește de cea între Apple și IBM, deși probabil că sumele implicate sunt mai mici. Aceasta este încă una dintre mutările BlackBerry care duc cu gândul tot mai mult de o apropiere Android, după ce platforma BB OS putea rula aplicații portate de pe Android. Samsung Knox va avea parte de criptare end to end, noi standarde de criptare și alte îmbunătățiri. Knox a avut o problemă de imagine în octombrie, atunci când a fost descoperită o vulnerabilitate a sa, deci acest parteneriat e cu adevărat necesar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×