Televiziune pe telefonul mobil? Nu si pentru europeni...

1.428 ori
<b>Televiziune pe telefonul mobil? Nu si pentru europeni...</b>Interesul europenilor in ce priveste televiziunea mobila este la fel de mic ca si diagonala ecranelor terminalelor mobile care ofera acest suport, conform unui studiu publicat ieri. Totusi industria mobila ofera servicii TV de ani buni deja, iar...

Interesul europenilor in ce priveste televiziunea mobila este la fel de mic ca si diagonala ecranelor terminalelor mobile care ofera acest suport, conform unui studiu publicat ieri.

Totusi industria mobila ofera servicii TV de ani buni deja, iar operatorii locali spera ca acest gen de televiziune ii va incuraja pe utilizatori sa cheltuie intre 5 si 10 euro pe luna in plus. Astfel, companiile de telefonie mobila doresc sa isi acopere pierderile generate de scaderea profiturilor obtinute de pe urma serviciilor voce oferite. In cadrul studiului Gartner televiziunea mobila si downloadurile video s-au aflat pe ultimele locuri in topul intereselor europenilor.

Doar 5% dintre locuitorii Batranului Continent par interesati de oportunitatea de a vedea un film sau clip video pe telefonul mobil in urmatorul an, conform studiului. In acelasi timp, 20% dintre asiatici au afirmat ca ar dori sa beneficieze de servicii de televiziune mobile pe telefon. Problema cea mai mare a producatorilor de terminale mobile care ofera suport TV este marimea telefoanelor, de vreme ce un handset prea mare ofera o experienta vizuala placuta, in vreme ce un ecran minuscul il va nemultumi pe utilizator.

La ora actuala , in Europa doar 3 tari au lansat retele comerciale de televiziune, in vreme ce broadcastingul DVB-H comercial cunoaste deja succesul in Vietnam si India.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×