Laptopul de 100 de dolari debuteaza la 400 de dolari in SUA

961 ori
<b>Laptopul de 100 de dolari debuteaza la 400 de dolari in SUA</b>Lucrurile nu stau atat de rau pe cat suna din titlu... La ora actuala, laptopul "de 100 de dolari" din cadrul campaniei "Un laptop pentru fiecare copil" costa 200 de dolari. Detalii despre aceasta ciudata transformare a pretului, dupa imagine: Platind 400...

Lucrurile nu stau atat de rau pe cat suna din titlu... La ora actuala, laptopul "de 100 de dolari" din cadrul campaniei "Un laptop pentru fiecare copil" costa 200 de dolari. Detalii despre aceasta ciudata transformare a pretului, dupa imagine:

Platind 400 de dolari, nord-americanii vor putea cumpara un astfel de laptop, oferta fiind disponibila doar intre data de 12 si 26 noiembrie. O parte din suma va fi folosita pentru finantarea campaniilor umanitare din tarile Lumii a Treia. Avand in vedere ca pretul terminalului portabil include si o donatie, cei 200 de dolari se considera o suma fara taxe, conform presedintelui fundatiei care a pornit aceasta campanie.

Scopul este ca PC-urile sa fie cat mai repede disponibile si la un pret cat mai mic... Situatia sta astfel: e foarte usor sa construiesti un PC ieftin, care sa foloseasca softuri noi, cum ar fi Asus Eee, dar iata ca in acest caz regula nu se aplica. Laptopul din campania OLPC (One Laptop Per Child) este extrem de lent si nu soseste dotat cu softuri, deci este posibil sa asistam la un soi de farsa, intregul concept de PC portabil de 100 de dolari fiind distrus din start.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×