Testeaza acum Firefox pe Android, in varianta pre-Alpha (video demo)

Autor:  | Publicat în:  Software 1.832 ori
<b>Testeaza acum Firefox pe Android, in varianta pre-Alpha (video demo)</b>De obicei unii utilizatori nu se incumeta nici macar sa testeze variante beta de softuri pe terminalele lor, astfel ca nu putem vorbi de un succes considerabil al unei variante pre-Alpha. Acesta este si cazul browserul Firefox for Android, care se afla in...

De obicei unii utilizatori nu se incumeta nici macar sa testeze variante beta de softuri pe terminalele lor, astfel ca nu putem vorbi de un succes considerabil al unei variante pre-Alpha. Acesta este si cazul browserul Firefox for Android, care se afla in teste in varianta anterior mentionata, la care va puteti aduce aportul prin critica.

Puteti arunca o privire aici la Mozilla Wiki, care va va oferi o privire de ansamblu asupra evolutiei browserului. Spre exemplu, la aceasta ora nu s-a implementat inca suportul pentru zooming multitouch in pagini, desi aceasta functie va fi prezenta in varianta finala. Flash si alte pluginuri nu sunt inca suportate, iar plug-in-ul YouTube nu va functiona, deoarece necesita Flash.

Un scurt demo al functionalitatii lui Fennec pe Google Nexus One:

De asemenea, Firefox in varianta pentru Android ruleaza destul de lent pe unele terminale, in special la pornirea programului. Accentul se pune pe handseturile cu 256 MB sau mai putin RAM, aceste modele suferind din cauza faptului ca Firefox este mare consumator de memorie. Softul necesita minim Android 2.0 pentru a rula si 30 MB spatiu de stocare.

Puteti scana un cod QR pe pagina Mozilla Wiki, daca sunteti interesati sa testati browserul. Mozilla a anuntat ca spera ca Firefox for Android sa fie gata in varianta finala, pana la finalul anului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×