Twitter for iPhone, disponibil oficial, acum cu noi functii

Autor:  | Publicat în:  Software 950 ori
<b>Twitter for iPhone, disponibil oficial, acum cu noi functii</b>Twitter for iPhone este disponibil chiar acum, prin intermediul lui iTunes, permitand impatimitilor de tweet-uri sa isi updateze statusul de pe terminalele Apple. Urmas al lui Tweetie, acest software a fost updatat, incluzand acum numeroase functii utile,...

Twitter for iPhone este disponibil chiar acum, prin intermediul lui iTunes, permitand impatimitilor de tweet-uri sa isi updateze statusul de pe terminalele Apple. Urmas al lui Tweetie, acest software a fost updatat, incluzand acum numeroase functii utile, printre care si o metoda de cautare mai bine organizata, ce permite atat gasirea tweet-urilor cat si utilizatorilor in acelasi meniu.

In plus, puteti vizualiza cele mai populare tweet-uri si arunca o privire asupra utilizatorilor sugerati de Twitter. Rezultatele de cautare includ acum Top Tweets, care in combinatie cu functia Trends va permit realizarea unei cautari mai ample. Interesant este faptul ca noua aplicatie permite utilizarea lui Twitter chiar daca nu aveti un cont la acest serviciu. Astfel, chiar si fata cont veti putea cauta utilizatori si tweet-uri si vedea trenduri/tweet-uri de top.

Twitter are acum aplicatie oficiala pe iPhone

Utilizatorii care poseda deja un cont pot adauga un al doilea in sectiunea Accounts and Settings, iar softul suporta si procesul de inregistrare in cadrul aplicatiei. Veti gasi popularul buton Retweet in bara principala si veti descoperi si unele modificari in randarea tweet-urilor. Este aceasta aplicatia perfecta pentru fanii Twitter?

Twitter are aplicatie oficiala pe iPhone

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×