Thomson X-View 2 Dual SIM - un alt telefon care intră În nișa deschisă de Samsung Galaxy Note

2.358 ori
<b>Thomson X-View 2 Dual SIM - un alt telefon care intră În nișa deschisă de Samsung Galaxy Note</b>Samsung Galaxy Note în 2011 la IFA Berlin se poate spune că a deschis nișa telefoanelor cu display de peste 5 inch. Care-i diferența între Galaxy Note și Dell Streak sosit cu un an înainte? Succesul comercial, asta lipsea unui smartphone generos...

Samsung Galaxy Note în 2011 la IFA Berlin se poate spune că a deschis nișa telefoanelor cu display de peste 5 inch. Care-i diferența între Galaxy Note și Dell Streak sosit cu un an înainte? Succesul comercial, asta lipsea unui smartphone generos dimensioant.

Thomson X-View 2 aduce pe lângă display și conectivitatea dual-sim. Va fi prezentat oficial la sfârșitul lui august, la IFA Berlin 2012. Și o parte din specificațiile hardware pentru acest smartblet:

Thompson X-View 2 Dual SIM - un alt telefon care intră În nișa deschisă de Samsung Galaxy Note

  • ecran capacitiv de 5.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli;
  • procesor single core la 1 GHz și 512 MB memorie RAM, 512 MB spațiu de stocare și microSD slot;
  • 3G, Wi-Fi, microUSB, dual-sim;
  • cameră foto de 5 Megapixeli, carmeră frontală de 0.3 Megapixeli.

Se observă că nu au dorit să facă un telefon cu o formă distinctă față de Galaxy Note și au preferat să copieze. Din păcate nu i-au pus măcar un dual-core. Se vor resimți performanțele mai slabe. Bănuiesc că prețul de achiziție va fi atractiv, măcar atât. în țara noastră nu cred că va sosi decât în cel mai bun caz pe vreun magazin online nișat pe telefoane mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×