Ce modificări aduce Android 4.0 pe terminalele Motorola - schimbări de interfață (Video)

1.294 ori
<b>Ce modificări aduce Android 4.0 pe terminalele Motorola - schimbări de interfață (Video)</b>Trebuie să recunosc că nu sunt mare fan al UI-urilor precum TouchWiz sau Motoblur, de la Samsung respectiv Motorola, deoarece ele mai degrabă strica experiența de utilizare a lui Android, decât să o îmbunătățească. Acum aflăm că Motorola a...

Trebuie să recunosc că nu sunt mare fan al UI-urilor precum TouchWiz sau Motoblur, de la Samsung respectiv Motorola, deoarece ele mai degrabă strica experiența de utilizare a lui Android, decât să o îmbunătățească. Acum aflăm că Motorola a prezentat schimbările pe care le aduce lui Android 4.0 când vine vorba de interfață proprie.

Chiar dacă nu se mai numește Motoblur, interfața Moto păstrează multe elemente din versiunea precedentă. De data aceasta producătorul american nu a schimbat multe lucruri față de interfață stock a lui Android 4.0, implementând printre altele un lockscreen care oferă 4 shortcuturi în loc de două. Au fost adăugate aici și funcția de mesagerie și telefonie, amintind usor de HTC Sense la lockscreen. Alte modificări notabile găsim la design, plus noi iconuri și widgeturi.

Nu că lipsa de personalizare excesiva ar fi ceva rău, deoarece Android 4.0 arată bine și în varianta stock. Actualizarea la Ice Cream Sandwich este așteptată pe Motorola Droid RAZR și RAZR MAXX în următoarele săptămâni, în cazul în care vă întrebați. Alte îmbunătățiri aduse de noul UI mai includ și un nou icon care indică mai bine nivelul bateriei și o interfață a camerei cu opțiuni unice pentru terminalele Motorola. Printre altele avem aici și opțiunea time lapse interval pentru captura.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×