Top 10 articole pe săptămână 27 noiembrie - 4 decembrie: Topuri de telefoane pe 2011, unboxinguri și prime impresii

1.405 ori
<b>Top 10 articole pe săptămână 27 noiembrie - 4 decembrie: Topuri de telefoane pe 2011, unboxinguri și prime impresii</b>Ne apropiem de finalul anului cu pași rapizi și a venit momentul să realizăm câte un top 10 pentru smartphone-urile anului 2011. Aceste topuri au fost deja publicate în ultimele 2-3 zile și au ajuns deja în vârful listei în top 10 articole pe...

Ne apropiem de finalul anului cu pași rapizi și a venit momentul să realizăm câte un top 10 pentru smartphone-urile anului 2011. Aceste topuri au fost deja publicate în ultimele 2-3 zile și au ajuns deja în vârful listei în top 10 articole pe săptămână 27 noiembrie - 4 decembrie. Hai să vedem care au fost subiectele fierbinți în ultimele 7 zile.

10) Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămâna 20 - 27 noiembrie: Black Friday, Samsung vs Apple și telefoane noi în România

Se pare că topul de săptămâna trecută a avut succes, aflându-se pe locul 10 în topul acestei săptămâni... Am avut dueluri de telefoane, informații noi despre Samsung Galaxy Nexus și evident, subiectul săptămânii: Black Friday, cu reducerile aferente și picajele de site-uri de retaileri. Dacă v-am făcut curioși, aruncați o privire asupra topului de săptămâna trecută.

9) Review Amazon Kindle Fire - hardware modest, experiență fluidă și potențial mare (Video)

Review Amazon Kindle Fire - hardware modest, experiență fluidă și potențial mare (Video)Am avut în teste tableta Amazon Kindle Fire, care rulează Gingerbread într-o variantă cu interfața personalizata. Se pare că recenzia v-a stârnit să v-a stârnit interesul, deși unele servicii oferite de Amazon pe tableta nu funcționează în România. Recenzia tabletei cu ecran de 7 inch și preț de 1100 de lei include și un scurt tutorial despre modul în care puteți rula și aplicații third party pe acest device. îl recomand cu multă căldură!

8) Nokia Lumia 800 - primele impresii [galerie foto]

Nokia Lumia 800 - primele impresii [galerie foto]Nokia Lumia 800 ne-a sosit în teste, iar colegul Emil Dragotă i-a realizat o primă galerie foto, în care putem admira primul telefon Windows Phone de la Nokia în toată splendoarea sa. Handsetul arata exact ca Nokia N9, dar îi adaugă acestuia un buton pentru camera și butoane capacitive sub ecran. în zilele următoare vine și recenzia acestui smartphone, care a fost chiar inclus în unele din topurile noaste de telefoane ale anului 2011.

7) Chiar aveam nevoie de tehnologia quad-core?

Chiar aveam nevoie de tehnologia quad-core?Acesta este un editorial cu privire la evoluția tehnologiei mobile și ne face să ne punem întrebarea dacă am ajuns chiar la nivel la care e nevoie de tehnlogie quad core pe tablete sau smartphone-uri. în curând va sosi și tableta quad core ASUS Transformer Prime pe piața noastră, de aici și această discuție. întrebarea rămâne valabilă: ne trebuie mai mult decât dual core să ne bucurăm din plin de funcțiile noului Android, de exemplu?

6) Motorola Droid RAZR Unboxing - scoatem cel mai subțire smartphone din cutie, îl trecem prin urechile acului (Video)

Motorola Droid RAZR Unboxing - scoatem cel mai subțire smartphone din cutie, Îl trecem prin urechile acului (Video)Cel mai subțire smartphone disponibil internațional, Motorola Droid RAZR ne-a sosit pe masa de teste, iar deocamdată vă prezentăm unboxingul sau. Cu un profil de 7.1 mm, procesor dual core și spate din kevlar, acest terminal elegant reprezintă revenirea seriei RAZR în acțiune. în următoarele zile veți vedea și recenzia completă a lui Droid RAZR, pentru a îl compara cu cele mai tari smartphone-uri Android ale anului. Până acum, terminalul arata și se comportă foarte bine.

5) Lista telefoanelor ce vor primi upgrade la Android Ice Creăm Sandwich

Lista telefoanelor ce vor primi upgrade la Android Ice Cream SandwichSunt sigur că vreți cu toții să vedeți ce telefoane se afla pe această listă și dacă handsetul Android pe care îl aveți în buzunar va avea parte de Ice Creăm Sandwich. Vă punem la dispoziție o listă de telefoane care vor primi acest upgrade, printre ele numărându-se și HTC EVO 3D, HTC Sensation, LG Optimus 2X, Motorola Droid RAZR, Samsung Galaxy S îI și multe, multe altele.

4) Top 10 telefoane pe anul 2011 - viziunea lui Radu Iorga

Top 10 telefoane pe anul 2011 - viziunea lui Radu IorgaEi bine, iată că a venit momentul topurilor despre care vă vorbeam. Eu l-am pus pe Nokia N9 pe locul 1, apreciind designul sau, inovația, chiar și OS-ul MeeGo, care are (sau poate că nu) zilele numărate. L-am apreciat și pe iPhone 4S, Samsung Galaxy S îI și chiar și Nokia E7 și-a găsit un loc în topul meu. Vă aștept cu orice completare său comentariu la acest articol și să încingem discuții pe tema celor 10 handseturi ale anului.

3) Top 10 telefoane pe anul 2011: viziunea lui Alex Stănescu

Top 10 telefoane pe anul 2011: viziunea lui Alex StănescuEi bine, iată încă un top, de această dată cel al lui Alex Stănescu. El a apreciat iPhone 4S foarte mult, dar mai mult pe Nokia N9. Motorola Droid RAZR și Samsung Galaxy S îI ocupa la rândul lor locuri rezonabile în top și remarc lipsa lui HTC Sensation din top. Aceasta este o alegere controversată pe care vă las să o discutați cu Alex, în secțiunea de comentarii.

2) știați că: iată de ce SMS-urile au limită de 160 de caractere și tweeturile de 140!

știați că: iată de ce SMS-urile au limită de 160 de caractere si tweeturile de 140!Se pare că am dat lovitura cu rubrica știați Că în această săptămână. în ediția de luni ați aflat de ce au SMS-urile limita de 160 de caractere și tweeturile de 140. Nu vă voi dezvălui prea multe, astfel că va trebui să citiți articolul pentru a vă astâmpăra curiozitatea. Dacă aveți și sugestii pentru rubrica știați Că, ele sunt binevenite.

1) TOP 10: Telefoane pe anul 2011 în viziunea lui Emil Dragotă

TOP 10: Telefoane pe anul 2011 În viziunea lui Emil DragotăIată și locul nostru 1: un top 10 al telefoanelor din acest an, în viziunea redactorului Emil Dragotă. El apreciază modelele Android în mod deosebit, punând accentul pe HTC Sensation, Samsung Galaxy Nexus și Samsung Galaxy S îI. Dacă vreți să vedeți cel mai apreciat top de către cititori, aruncați o privire și lăsați un comentariu. în curând vom avea și un top al cititorilor, realizat prin supunerea la vot a handseturilor.

Săptămâna viitoare va fi de foc și vă așteptam din nou pe Mobilissimo.ro, cu recenzii hot precum cea a lui Nokia Lumia 800 sau cea a lui Motorola Droid RAZR. Avem în teste și pe Xperia Arc S și Nokia 700, deci până la Crăciun vă vom ține în priză cu reviewurile și nu în ultimul rând cu desemnarea telefonului anului prin sondajul pe care-l lansăm astăzi!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×