Top 5 al telefoanelor ideale pentru mesagerie text

3.767 ori
<b>Top 5 al telefoanelor ideale pentru mesagerie text</b>Din ce in ce mai mult convorbirile pe telefonul mobil cedeaza in fata popularitatii mesajelor text si avem cateva dovezi in cadrul acestui top. Veti fi cu siguranta convinsi sa tastati fara oprire pe aceste terminale de top: T-Mobile Sidekick 3 Sidekick 3...

Din ce in ce mai mult convorbirile pe telefonul mobil cedeaza in fata popularitatii mesajelor text si avem cateva dovezi in cadrul acestui top. Veti fi cu siguranta convinsi sa tastati fara oprire pe aceste terminale de top:

T-Mobile Sidekick 3

Sidekick 3 ne aduce aminte de modelul precedent, intr-o varianta restilizata, dotata cu music player si Bluetooth. Terminalul este putin mai subtire decat predecesorul sau, dar paradoxal mai greu decat acesta. Displayul acestui model reprezinta o dezamagire, un TFT LCD cu doar 65.000 de culori si la o rezolutie de 240x160 pixeli, la fel ca si Sidekick 2. Ne vom consola totusi cu un slot mini SD care suporta carduri de memorie de pana la 2GB, destul loc pentru melomanii care doresc sa aiba playlistul preferat la indemana. Cireasa de pe tort este tastatura QWERTY, spatioasa si usor de folosit, cu butoane de plastic in locul celor de cauciuc de la Sidekick 2.

T-Mobile Sidekick iD

T-Mobile Sidekick iD

Sidekick iD seamana foarte mult cu modelul Sidekick 3 si are marginile cauciucate ca si Sidekick 2. Dotat cu un buton navigational cu 4 directii si tastatura QWERTY, iD este un telefon destul de ieftin, la pretul de 100 de dolari. Desi acestui terminal ii lipsesc cateva feature-uri pe care le gasim la modelele avansate din categoria sa, la capitolul messenger putem fi doar multumiti. Sidekick iD soseste dotat cu AOL, MSN, si Yahoo, suportand pana la 10 ferestre de conversatie deschise simultan. Pentru e-mail veti putea folosi orice fel de cont de tip POP3 sau IMAP4.

LG VX9900 enV

LG VX9900

Ca si modelul VX9800, LG VX9900 enV este un terminal destul de gros, de tip clamshell si in acelasi timp un telefon de mici dimensiuni dotat cu tastatura QWERTY. Inchis, telefonul ne prezinta un mic ecran extern, dar odata deschis un ecran color luminos ne intampina, plasat la doar cativa centimentri de marginea terminalului. Tastatura este destul de usor de folosit, desi ideea de a plasa tasta Space intre celelalte taste poate incomoda pe unii utilizatori. Ambele ecrane sunt reduse ca dimensiuni, cand vine vorba de citit mesaje text, cel extern afisand 115 caractere, iar cel intern afisand 160. enV soseste cu servicii de instant messaging si e-mal de la Hotmail, AOL si Yahoo, dar fara popularul Gmail.

RIM BlackBerry Pearl

RIM BlackBerry Pearl

Pearl exceleaza la capitolul mesagerie text, dupa cum era de asteptat, avand in vedere plasarea sa in acest top. Terminalul va ofera acces instantaneu la serverele Microsoft Exchange si Lotus Domino, dar si la servicii POP/IMAP (pana la 10 conturi). O imbunatatire este reprezentata si de faptul ca utilizatorii nu mai sunt obligati sa foloseasca messengerul de la BlackBerry, avand optiunea de a chatui prin intermediul MSN, Yahoo, AIM sau ICQ. Modelul Pearl mai include o camera de 1.3 megapixeli si un music player care suporta fisiere MP3 si AAC.

Samsung SCH-U740

Samsung SCH-U740

Serviciile de mesagerie text pe SCH-U740 sunt bune, dar ar fi putut sa reprezinte o experienta de mai buna calitate, Telefonul suporta AIM, Yahoo sau MSN, dar pentru servicii de e-mail va trebui sa instalati software-uri suplimentare, printr-un proces plin de buguri care implica folosirea PC-ului. Vestile rele  nu se termina aici, deoarece va trebui sa platiti si o taxa suplimentara pentru a va inregistra la serviciul care va va permite sa va verificati e-mail-ul. Nici tastatura nu prezinta un plus pentru acest terminal, nefiind foarte usor de folosit. Tastele sunt destul de mici incat sa fie nevoie sa va urmariti degetele cu privirea si exista si probleme cu tastele "Enter" , "OK" sau "space", care nu raspund intotdeauna la comenzi. Per total intreaga experienta numita "mesagerie text" pe acest telefon ne duce cu gandul la o tastatura "trantita" pe un telefon standard.

Stim cu totii ca romanii sunt mari fani ai SMS-urilor si serviciilor de tip messenger (Yahoo in special) si cu siguranta se vor gasi macar 2 sau 3 dintre telefoanele de mai sus care sa devina hituri de piata romaneasca.

Sursa: infosyncworld.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×