TOP 5: Cele mai frumoase telefoane pe alb

4.742 ori
<b>TOP 5: Cele mai frumoase telefoane pe alb</b>Cea mai așteptată versiune pe alb a fost la iPhone 4 și durat 10 luni de zile până a fost lansată oficial. La iPad 2 sau iPhone 4S nu a mai existat aceeași frenezie pentru că au sosit pe alb și negru de la bun început. Mai jos găsiți un top al...

Cea mai așteptată versiune pe alb a fost la iPhone 4 și durat 10 luni de zile până a fost lansată oficial. La iPad 2 sau iPhone 4S nu a mai existat aceeași frenezie pentru că au sosit pe alb și negru de la bun început. Mai jos găsiți un top al celor mai interesante telefoane ce afișează la exterior un alb plăcut.

5. HTC Radar

L-am avut la test de curând și arată excelent. Este un smartphone cu Windows Phone 7.5 considerat middle-level cu procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare. La conectivitate nu i se poate reproșa nimic. Materialele folosite la exterior sunt asemănătoare cu cele de pe HTC Chacha. Albul și argintiul se îmbină într-un mod plăcut. Face notă discordantă cu restul telefonului, mufa microUSB integrată ciudat în lateral stânga.

Galaxy S II alb

4. Samsung Galaxy S II

Unul dintre cele mai apreciate și mai ales cele mai vândute telefoane din 2011 a adus și o versiune albă. Este puțin mai scumpă. Datele tehnice sunt identice cu SGS II pe negru. Uimește procesorul ce rupe în benchmark, display-ul SuperAMOLED Plus, conectivitatea extinsă, camera foto de 8 Megapixeli ce știe să filmeze la 1080p, greutatea și grosimea reduse.

LG Optimus Black White

3. LG Optimus Black White

Aș fi înțeles dacă-l numea LG Optimus White, dar Black White sună ciudat și nu cred că sunt singurul care remarcă această nepotrivire de nume. LG a făcut o treabă excelentă aducând un terminal Android ce place de la prima vedere. Aș zice că este un tot unitar mai bine conceput decât LG Optimus 2X sau uriașul LG Optimus 3D.

iPhone 4S alb

2. iPhone 4S

Nu știu dacă are rost să mai amintesc de iPhone 4S. Cred că publicul feminin place și mai mult 4S-ul alb. Designul s-a păstrat de la iPhone 4 și păcat de sticla de pe display cât și de pe spate care este foarte casantă. Să nu-l scăpați pe jos că se face pulbere. Nu sunt diferențe de preț față de iPhone 4S pe negru, punct pozitiv pentru Apple.

Nokia N9 alb

1. Nokia N9

Tocmai ce a fost remarcată în Finlanda. Deocamdată doar pe N9 cu 64 GB și dacă va ajunge în .ro va costa destul de mult, peste 2.700 de lei. înțeleg că este unicat, dar ceva cam scump. Se duce periculos de mult peste SGS II alb și se apropie de iPhone 4S. Am remarcat la sondajul făcut de noi că este un adevărat fan club pentru acest terminal. MeeGo cu swipe și N9 cu designul au cucerit inimile multora. Va fi interesant dacă Nokia va miza și mai departe pe ideea din spatele lui N9 și să nu fie doar un studiu de piață pentru lansarea lui LUMIA 800.

Smartphone-ul vostru preferat pe alb ar fi? :)

Prețuri:

HTC radar (alb): 1.599 lei (evoMAG.ro)
Samsung Galaxy S II (alb): 2.099 lei (evoMAG.ro)
Nokia N9 (negru): 2.299 lei (quickmobile.ro)
LG Optimus Black (alb): 1.130 lei (marketonline.ro)
iPhone 4S (alb): 2.999 lei (eMAG.ro)

Credit foto 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×