TOP 5: Telefoane noi În România

3.859 ori
<b>TOP 5: Telefoane noi În România</b>Luna noiembrie se anunță a fi plină de evenimente legat de prezența unor terminale noi în oferta magazinelor online sau a opertorilor de telefonie mobilă. Vodafone, Orange și Comsote au anunțat iPhone 4S. Samsung Galaxy Nexus nu a ajuns și...

Luna noiembrie se anunță a fi plină de evenimente legat de prezența unor terminale noi în oferta magazinelor online sau a opertorilor de telefonie mobilă. Vodafone, Orange și Comsote au anunțat iPhone 4S. Samsung Galaxy Nexus nu a ajuns și probabil că în zille sau săptămânile următoare va ajunge în stoc.

Să vedem ce smartphone-uri noi nouțe avem:

5. Nokia N9 64 GB - 2.899 lei

Nokia N9

Vorbim de versiunea cu spațiu de stocare mai bun, dar și cu un preț mai ridicat. Nokia N9 este cel mai puternci smartphone al finlandezilor în țara noastră, în acest moment și singurul neajuns este legat de lipsa aplicațiilor într-un număr considerabil. Uimește prin design, interfața swipe și senzorul camerei foto de 8 Megapixeli cu optică Carl Zeiss.

4. Samsung Galaxy Note - 2.699 lei

Samsung Galaxy Note

Poate fi considerată o alternativă pentru cei cărora li se pare prea mic un display de 4 inch și prea mare un ecran de tabletă de peste 7 inch, dar vor și putere sau tehnologie fără niciun compromis. O aștept la test cu maxim interes.

3. Sony Ericsson Xperia Arc S - 1.699 lei

Sony Ericsson Xperia Arc S

Cel mai puternic smartphone din portofoliul Sony Ericsson ce în curând se va numi doar Sony. Este o îmbunătățire adusă lui Xperia Arc și dacă nu știați, toate telefoanele Xperia lansate în 2011 vor primi Android 4.0.

2. HTC Sensation XE - 2.199 lei

HTC Sensation XE

Un smartphone HTC ce aduce aminte de primul Sensation, dar cu tehnologie audio de la Beats by Dr. Dre și unele specificații hardware îmbunătăție cum ar fi procesorul sau spațiul de stocare.

1. Motorola Droid RAZR - 2.599 lei

Motorola Droid RAZR

Cel mai subțire smartphone Android a ajuns la precomandă și în România. Spatele său are fire de kevlar în carcasa pentru o rezistență sporită. Pe când se va trece și la aramidă? Este subțire, dar și puternic, iar Motorola acum aflată sub umbrela Google va primi cu siguranță update-uri software mai rapid. Dacă aducea ICS putea fi o alternativă și la Galaxy Nexus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×