Nokia N9 Își spune povestea tristă Într-o reclamă din China - clip fantastic! (Video)

2.223 ori
<b>Nokia N9 Își spune povestea tristă Într-o reclamă din China - clip fantastic! (Video)</b>La prima vedere, reclama chineză a lui Nokia N9 pare a fi neînțeleasă și mai ales deoarece niște oameni cu măști de spartani se bat în ploaie și o tânără trece printre ei, înfruntând convențiile... Ei bine, substratul acestei reclame este...

La prima vedere, reclama chineză a lui Nokia N9 pare a fi neînțeleasă și mai ales deoarece niște oameni cu măști de spartani se bat în ploaie și o tânără trece printre ei, înfruntând convențiile... Ei bine, substratul acestei reclame este de fapt povestea lui Nokia N9 și avem de-a face aici cu un concept inteligent.

Povestea lui N9 este că acest terminal, al cărui review îl vedeți aici este un produs de succes, adorat de fani, dar la care compania sa mama a renunțat. Acesta a fost abandonat împreună cu MeeGo în favoarea lui Windows Phone și a parteneriatului cu Microsoft. Sincer să fiu, mă aștept la o renaștere din propria cenușă, doarece feedbackul fanilor și al experților din domeniu este prea bun pentru a a rata această oportunitate.

Vă invit să vizionați cu atenție reclama, să detectați metaforele și să realizați că Nokia N9 ar putea fi ultimul smartphone bun pe care Nokia îl mai produce... Există această posibilitate din păcate, asta dacă finlandezii nu își ascultă fanii și nu urmează chiar metaforele și îndemnurile din propria reclamă: "Unfollow", deci nu urma ce zic alții și fii original. Vor reuși oare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×