Topul vânzărilor smartphone are un nou podium: Huawei ia locul LG, Samsung Își crește avansul față de Apple

2.524 ori
<b>Topul vânzărilor smartphone are un nou podium: Huawei ia locul LG, Samsung Își crește avansul față de Apple</b>Vânzările globale de smartphone-uri în trimestrul 3 al acestui an au ajuns la un sfert de miliard de unități, iar marii învingători aici au fost Samsung și Huawei. Aceste două companii au depășit așteptările analiștilor, înregistrând...

Vânzările globale de smartphone-uri în trimestrul 3 al acestui an au ajuns la un sfert de miliard de unități, iar marii învingători aici au fost Samsung și Huawei. Aceste două companii au depășit așteptările analiștilor, înregistrând livrări mai mari decât estimările.

Piața globală smartphone a crescut cu 45% față de anul trecut în acest trimestru, ajungând la 251 de milioane de terminale livrate în trimestrul 3. Samsung a obținut o cotă de piață de 35% din volumul total de terminale smart, în creștere față de cele procentul de 32.% de anul trecut, în aceeași perioadă.

Topul vânzărilor smartphone are un nou podium: Huawei ia locul LG, Samsung Își crește avansul față de Apple

Samsung a livrat 88.4 milioane de smartphone-uri în ultimele 3 luni, fiind pe primul loc în top, urmați de Apple, cu 33.8 milioane de unități și Huawei, un new entry pe podium cu 12.7 milioane. Pe locul 4 se afla LG, cu 12 milioane, apoi Lenovo cu 10.8 milioane și alte companii, care împreună au livrat 93 milioane de terminale.

Prezența celor de la Huawei pe podium înseamnă că LG a picat pe locul 4, iar Huawei a înregistrat o creștere globală a livrărilor cu 67% față de anul trecut. Cele mai populare modele au fost P6 și G610, care au dus la ascensiunea companiei chineze.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×