Numeroase cutii ale lui Nexus 5 fotografiate Într-un centru de distribuție LG

Autor:  | Publicat în:  LG 1.132 ori
<b>Numeroase cutii ale lui Nexus 5 fotografiate Într-un centru de distribuție LG</b>Pe măsură ce data de lansare a lui Nexus 5 se tot amâna devenim tot mai nerăbdători, dar scăpările și scurgerile de informații nu lipsesc între timp. Astăzi vedem o serie de cutii ale lui Nexus 5, fotografiate într-un centru de distribuție...

Pe măsură ce data de lansare a lui Nexus 5 se tot amâna devenim tot mai nerăbdători, dar scăpările și scurgerile de informații nu lipsesc între timp. Astăzi vedem o serie de cutii ale lui Nexus 5, fotografiate într-un centru de distribuție LG.

Imaginile vin din Canada și indică faptul că terminalul e gata de livrare către retaileri și operatori. Aparent în Marea Britanie unii retaileri au primit deja telefonul, printre ei numărându-se și Carphone Warehouse. Din câte țin minte, lansarea lui Nexus 4 și parcă și a lui Galaxy Nexus s-a lăsat cu stocuri insuficiente pentru a mulțumi toți utilizatorii.

Numeroase cutii ale lui Nexus 5 fotografiate Într-un centru de distribuție LG

De această dată, cu atât de mulți paleți de marfă plini cu telefoane, e posibil ca stocul să fi fost asigurat pentru multe luni. Sper totuși că Google nu va mai încerca strategia cu vânzarea telefoanelor Nexus întâi în Play Store și apoi prin operatori și retaileri... probabil cea mai proastă idee de la Nexus Q încoace.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×