Total Commander e gata să sosească pe Windows Phone, sub formă aplicație beta

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 703 ori
<b>Total Commander e gata să sosească pe Windows Phone, sub formă aplicație beta</b>în vreme ce Windows Phone se pregătește să devină Windows, iată că noi suntem gata să primim pe platformă mobilă o aplicație care e deja clasică pe desktop. E vorba despre Total Commander, care va primi o versiune beta pentru WP în curând....

în vreme ce Windows Phone se pregătește să devină Windows, iată că noi suntem gata să primim pe platformă mobilă o aplicație care e deja clasică pe desktop. E vorba despre Total Commander, care va primi o versiune beta pentru WP în curând.

Dezvoltatorul primei versiuni de aplicație, Christian Ghisler acceptă înscrieri pentru un closed beta al aplicației, inițial creată pentru Windows RT și acum portata pe Windows Phone 8.1. Prima versiune a softului a fost lansată în 1993 și a fost disponibilă la un moment dat pe Windows Mobile și pe Android.

Ea oferă o interfață cu două ferestre principale și suportă obișnuitele cut, copy, paste, criptare AES, interacțiune cu fișiere ZIP, clienți FTP și FTPS și vine și cu suport OneDrive și Search. Puteți să va înscrieți în beta testing aici , cu mențiunea că mai multe funcții vor fi adăugate ulterior.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×