RCS & RDS deschide primul sau magazin sub brand Digi din București pe Bulevardul Magheru

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 2.204 ori
<b>RCS & RDS deschide primul sau magazin sub brand Digi din București pe Bulevardul Magheru</b>RCS & RDS a inaugurat pe 15 septembrie primul sau magazin sub brand Digi în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Magheru, nr. 1. Acesta este unul dintre primele magazine dintr-o serie pe care compania o va deschide, cu scopul de a extinde brandul Digi...

RCS & RDS a inaugurat pe 15 septembrie primul sau magazin sub brand Digi în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Magheru, nr. 1. Acesta este unul dintre primele magazine dintr-o serie pe care compania o va deschide, cu scopul de a extinde brandul Digi în București și la nivel național.

 
Se pare că mutările vor duce la o tranziție a produselor și serviciilor RCS & RDS către brandul Digi. La oră actuală compania are sub acest brand ofertă de telecomunicații, secțiunea de conținut TV și posturile proprii de televiziune. Noul magazin aduce și un design modern, după cum se vede în imagini, iar această abordare este unică pe piață telecom. Putem vedea această reprezentantă Digi drept un concept store, unde clienții sunt întâmpinați cu un spațiu prietenos, în care pot testa serviciile companiei.

RCS & RDS deschide primul sau magazin sub brand Digi din București pe Bulevardul Magheru

Magazinul are o suprafața de 100 de metri pătrați și e delimitat în zonă de consiliere și vânzare servicii și produse Digi pentru acasă, dar și o zonă de consiliere și vânzare Digi Mobil. Există și o zonă de plată a facturii și acces la gamă de echipamente și telefoane mobile. RCS & RDS a deschis magazine sub brand Digi în orașele Oradea, Constanța si Galați, iar treptat RCS & RDS va integra noul concept de prezentare în cele peste 300 de reprezentante ale sale.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×