Touch Diamond, telefonul care poate propulsa HTC in fruntea producatorilor

1.952 ori
<b>Touch Diamond, telefonul care poate propulsa HTC in fruntea producatorilor</b>Cel putin acesta este scopul declarat al celor de la HTC in urma anuntului de astazi prin care au dezvaluit aparitia noului lor telefon in iunie in Europa unde deja Orange a anuntat ca-l va comercializa. Dotat cu touchscreen high-definition, interfata...

Cel putin acesta este scopul declarat al celor de la HTC in urma anuntului de astazi prin care au dezvaluit aparitia noului lor telefon in iunie in Europa unde deja Orange a anuntat ca-l va comercializa. Dotat cu touchscreen high-definition, interfata TouchFLO 3D si largime mare de banda care permite o viteza de upload si download sporita, Touch Diamond se vrea a fi piatra de temelie pentru noul brand HTC, Touch.

Desi mai mic decat un iPhone, HTC a dorit ca noul telefon sa aiba un design unic astfel incat sa poata fi "recunoscut de peste strada" si sa fie suficient de usor de utilizat incat sa poata fi manipulat cu o singura mana. Toate acestea au facut ca Diamond sa fie un telefon negru cu fatete pe partea posterioara, intocmai ca un diamant slefuit.

Printre alte specificatii, putem mentiona grosimea de 1.07 cm, bateria de 900 mAh si memoria integrata de 4 GB (s-ar parea ca nu va dispune de slot de memorie microSD, dar acest lucru ramane de confirmat).

Aparitia acestuia in acceasi luna in care se crede ca va fi lansat noul iPhone nu inseamna intrarea intr-o competitie directa, anunta cei de la HTC, dar cu siguranta va echilibra balanta intre cei doi producatori de terminale mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×