TP-Link intră în zona telefoanelor high end, cu un model Neffos cu ecran 18:9 şi procesor Snapdragon 835; Iată prima scăpare

2.019 ori
<b>TP-Link intră în zona telefoanelor high end, cu un model Neffos cu ecran 18:9 şi procesor Snapdragon 835; Iată prima scăpare</b>Dacă până acum producătorul de routere TP-Link se remarca doar prin comercializarea de smartphone-uri mid-range, se pare că pentru viitor ni se pregătește un dispozitiv cu dotări de top. Acesta și-a făcut apariția de curând în primul leak

Până acum am testat la Mobilissimo.ro telefoane entry level din gama TP-Link Neffos, dar viitorul ne va aduce şi modele high end. Un adevărat flagship modern tocmai a scăpat pe web, cu un ecran cu muchii înguste şi cel mai bun CPU Snapdragon la bord.

Nu avem încă nume pentru acest nou venit, care e posibil să inaugureze o nouă sub serie în cadrul gamei Neffos. Sursele scăpării afirma că terminalul va avea procesor Qualcomm Snapdragon 835 şi vedem în randarea de mai sus şi o cameră duală şi o zonă frontală care mă duce cu gândul la Galaxy S8. Sub camerele duale se află un scanner de amprente, iar în faţă vedem un ecran cu muchii curbate şi colţuri uşor rotunjite.

Display-ul are aspect 18:9, iar dotările acestui flagship vor include senzori de 16 MP + 20 MP pentru camera duală din spate, care oferă şi zoom optic 2X. Mai avem şi o cameră selfie de 16 MP La bord, iar cantitatea de RAM ajunge la 6 GB aparent. TP-Link se ocupă de obicei cu telefoane accesibile, deci saltul la zona high end poate semnala o nouă strategie a companiei.

Marele producător de routere a avut o prezenţă puternică la show-urile tech ale anului, inclusiv cele din România şi mă gândesc aici la Comic Con 2017 de exemplu, dar și la operatorii și retailerii locali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×