Transfer gratuit de credit, acum prin Cosmote

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.996 ori
<b>Transfer gratuit de credit, acum prin Cosmote</b>Un nou serviciu de transfer de credit este pus la dispozitie publicului de catre Cosmote, special pentru utilizatorii de cartele si, factorul esential, in mod gratuit. Acum puteti transfera credit in valoare de 3 euro de la un client la altul. Daca...

Un nou serviciu de transfer de credit este pus la dispozitie publicului de catre Cosmote, special pentru utilizatorii de cartele si, factorul esential, in mod gratuit.

Acum puteti transfera credit in valoare de 3 euro de la un client la altul. Daca sunteti utilizatorul unei cartele Cosmote, va trebui sa tineti cont de faptul ca trebuie sa fi facut minim o reincarcare de la activarea cartelei pentru a beneficia de serviciul "Transfer Credit". De mentionat este faptul ca puteti efectua maxim 5 operatiuni de acest gen, de-a lungul unei luni calendaristice. Cosmote Romania a evoluat considerabil de la inceputurile sale, devenind operatorul cu cea mai rapida crestere pe piata autohtona.

Operatorul a inregistrat aproximativ un milion de utilizatori noi in primele 6 luni ale acestui an, totalul de clienti fiind la finalul lunii iunie de 2.22 milioane. Astfel Cosmote detine o cota de piata de 11%, fiind lider la capitolul activari noi. Cosmote Romania face parte dintr-un grup care are aproximativ 13.1 milioane de clienti in cele 5 tari in care este prezent: Romania, Grecia, Bulgaria, Albania si Macedonia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×