Trustgo Android Antivirus Review - un antivirus gratuit de Încredere (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.627 ori
<b>Trustgo Android Antivirus Review - un antivirus gratuit de Încredere (Video)</b>La Mobilissimo.ro nu testam doar tablete, telefoane și jocuri, ci și aplicații serioase, precum acest antivirus gratuit. Pe numele său Trustgo Antivirus, acest software este disponibil gratuit în Google Play Store și a fost testat de noi pe faimosul...

La Mobilissimo.ro nu testam doar tablete, telefoane și jocuri, ci și aplicații serioase, precum acest antivirus gratuit. Pe numele său Trustgo Antivirus, acest software este disponibil gratuit în Google Play Store și a fost testat de noi pe faimosul ASUS PadFone. Aplicația are o interfață intuitivă și se mișca excelent pe acest terminal.

Trustgo Antivirus este creat de către TrustGo Mobile, necesita Android 2.2 și versiuni ulterioare și ocupa doar 4 MB în memoria terminalului. Aplicația vă protejează de malware, de aplicații care vă preiau datele personale și chiar de furt, având o funcție specială pentru situația în care pierdeți terminalul. Beneficiați și de un scanner pentru viruși și malware, pe care îl puteți programa să se efectueze automat, pentru a scăpa de stresul activării sale zilnice. Imi place faptul ca aplicatia e foarte rapida, nu sufera de lag, e intuitiva si bine organizata, lucrur rar intalnit la antivirusii atat de complicati din ziua de azi.

Trustgo Antivirus oferă și un browsing web în siguranță, cu un sistem de notificări care va anunța atunci când site-ul pe care vă aflați are probleme de securitate. Aplicația include și un System Manager, care va permite să administrați consumul de energie sau de resurse pe telefon. în cele din urmă, aveți și posibilitatea de a depista telefonul de la distanță sau de a-l bloca sau porni o alarmă, dacă a fost furat. Aplicația primește nota 9 din 10 de la noi și poate fi descărcată de aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×