Tsunami-ul iPhone va lovi SUA pe 15 iunie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.059 ori
<b>Tsunami-ul iPhone va lovi SUA pe 15 iunie</b>Cateva soapte prietenoase de la AT&T (operatorul din SUA pentru iPhone) au sugerat ca 15 iunie ar fi data oficiala de lansare a terminalului de la Apple si ca personalul companiei nu ar trebui sa se astepte la concediu pana pe 15 iulie. Conform unei...

Cateva soapte prietenoase de la AT&T (operatorul din SUA pentru iPhone) au sugerat ca 15 iunie ar fi data oficiala de lansare a terminalului de la Apple si ca personalul companiei nu ar trebui sa se astepte la concediu pana pe 15 iulie.

Conform unei scrisori oficiale trimise tuturor angajatilor AT&T, terminalul iPhone, produs de Apple se va lansa pe 15 iunie, iar aceasta perioada de lansare va dura pana pe data de 15 iulie. AT&T nu va aproba cererile de concediu din aceasta perioada, deoarece va fi vorba de "cea mai buna perioada de vanzari pe care a cunoscut-o compania vreodata", dupa cum afirma chiar reprezentati ai operatorului de telefonie mobila.

15 iunie este si data la care are loc Conferinta Mondiala a Developerilor, gazduita de Apple, iar lansarea oficiala iPhone va fi probabil punctul culminant al eventului. S-a ajuns deja la punctul in care ne-am saturat sa mentionam ca Apple isi va lansa creatia in iunie si dorim sa treaca timpul mai repede pentru a putea testa controversatul telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×