Tsunami-ul iPhone va lovi SUA pe 15 iunie

1.165 ori
<b>Tsunami-ul iPhone va lovi SUA pe 15 iunie</b>Cateva soapte prietenoase de la AT&T (operatorul din SUA pentru iPhone) au sugerat ca 15 iunie ar fi data oficiala de lansare a terminalului de la Apple si ca personalul companiei nu ar trebui sa se astepte la concediu pana pe 15 iulie. Conform unei...

Cateva soapte prietenoase de la AT&T (operatorul din SUA pentru iPhone) au sugerat ca 15 iunie ar fi data oficiala de lansare a terminalului de la Apple si ca personalul companiei nu ar trebui sa se astepte la concediu pana pe 15 iulie.

Conform unei scrisori oficiale trimise tuturor angajatilor AT&T, terminalul iPhone, produs de Apple se va lansa pe 15 iunie, iar aceasta perioada de lansare va dura pana pe data de 15 iulie. AT&T nu va aproba cererile de concediu din aceasta perioada, deoarece va fi vorba de "cea mai buna perioada de vanzari pe care a cunoscut-o compania vreodata", dupa cum afirma chiar reprezentati ai operatorului de telefonie mobila.

15 iunie este si data la care are loc Conferinta Mondiala a Developerilor, gazduita de Apple, iar lansarea oficiala iPhone va fi probabil punctul culminant al eventului. S-a ajuns deja la punctul in care ne-am saturat sa mentionam ca Apple isi va lansa creatia in iunie si dorim sa treaca timpul mai repede pentru a putea testa controversatul telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×