Detalii despre noul BlackBerry Curve

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 3.070 ori

RIM a prezentat noul BlackBerry Curve la inceputul saptamanii trecute si se pare ca avem de-a face cu un terminal de calitate, destinat oamenilor de afaceri. Impresia jurnalistilor din domeniul IT&C care au avut sansa sa testeze terminalul este in general...

RIM a prezentat noul BlackBerry Curve la inceputul saptamanii trecute si se pare ca avem de-a face cu un terminal de calitate, destinat oamenilor de afaceri.

BlackBerry Curve

Impresia jurnalistilor din domeniul IT&C care au avut sansa sa testeze terminalul este in general buna si daca este sa ne luam dupa site-urile de specialitate, Curve este un hit. Se insista in special pe calitatea media player-ului incorporat, dar exista si o mare dezamagire: lipsa conectivitatii WiFi si 3G. Un plus apare si la capitolul design, unde terminalele BlackBerry de obicei impresioneaza placut.

Curve este un telefon mobil recomandat atat consumatorilor, cat si expertilor din cadrul industriei mobile. In vreme ce blogurile axate de reviewuri de gadgeturi si terminale mobile critica sau apreciaza moderat noul BlackBerry, New York Times este extrem de generos numind Curve "cel mai bun smartphone" impreuna cu Treo 700p. Numitorul comun al tuturor laudelor aduse acestui telefon pare a fi reprezentat de functiile sale multimedia, care depasesc defectele de la capitolul conectivitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×