"Capsuni" si "Crema" pe Vertu Ascent

2.536 ori
<b>"Capsuni" si "Crema" pe Vertu Ascent</b>Vertu nu a renuntat inca la industria telefoniei mobile pentru a se axa pe productia de prajituri, dar noile sale editii speciale ale terminalului Ascent, "Strawberry" si "Cream" ne duc cu gandul la produse delicioase: Contrar parerii celor de la Vertu,...

Vertu nu a renuntat inca la industria telefoniei mobile pentru a se axa pe productia de prajituri, dar noile sale editii speciale ale terminalului Ascent, "Strawberry" si "Cream" ne duc cu gandul la produse delicioase:

Contrar parerii celor de la Vertu, telefoanele produse de acestia nu sunt nemuritoare, mai ales acum, cand tehnologia evolueaza atat de rapid. Terminalele se adapteaza evolutiei, de obicei cu functii si dotari noi, dar iata ca Vertu prefera sa mai lanseze cateva editii speciale pentru comercialul sau model, Ascent. "Strawberry" si "Cream" sunt terminale de culoare roz, respectiv alba, conform produselor dulci pe care le reprezinta.

Ca o trasatura originala, telefoanele au pe partea din spate un invelis de piele perforata, cu textura aproximativa a unei capsuni. Evident, doar persoanele ce apartin unei anumite clase sociale isi permit un Vertu, astfel ca persoanele care poseda deja unul vor cumpara editiile speciale doar de dragul colectiei. In caz ca va atrag aceste modele si aveti destula putere de cumparare, ele vor fi disponibile din iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×