Tu ce ai face pentru un OnePlus 2? Un site propune provocări trăznite (Video)

859 ori
<b>Tu ce ai face pentru un OnePlus 2? Un site propune provocări trăznite (Video)</b>Isteria invitaţiilor pentru a cumpăra un OnePlus 2 a făcut că fanii acestui terminal să caute şi alte metode de a obţine handsetul. Printre ele se numără şi concursurile, precum cel pornit de OnePlus pe site-ul Wishpond. El implica o serie de...

Isteria invitaţiilor pentru a cumpăra un OnePlus 2 a făcut că fanii acestui terminal să caute şi alte metode de a obţine handsetul. Printre ele se numără şi concursurile, precum cel pornit de OnePlus pe site-ul Wishpond. El implica o serie de provocări trăznite şi are ca premiu un OnePlus 2.

Între timp peste 1 milion de utilizatori se afla pe lista de aşteptare pentru achiziţionarea unui OnePlus 2. Cei care participă la concurs au de ales între 10 provocări şi trebuie să le îndeplinească şi apoi să posteze dovada acestui lucru sub formă de clip video. În plus, dacă aduc şi alţi prieteni în acest joc, şansele cresc să câştige terminalul.

Câştigătorii sunt anunţaţi pe 5 august. Printre provocări se numără şi cea de a personaliza automobilul personal cu tema OnePlus, sau de a proiecta un logo mare OnePlus în oraşul în care trăiţi. Un flash mob cu cel puţin 50 de persoane e o altă provocare, dar şi un dans inspirat de OnePlus şi cerinţa ca 10 persoane să se filmeze executând acel dans.

Talentele ascunse, personalizarea unui profil social media cu tema OnePlus şi crearea unei aplicaţii sunt alte posibilităţi. Iar jos aveţi câteva exemple trăznite de astfel de materiale înscrise în concurs. Merită?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×