Turing Phone primește un preview detaliat din partea Android Authority

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.710 ori
<b>Turing Phone primește un preview detaliat din partea Android Authority</b>Spre sf&acirc;rșitul lunii aprilie aflam detalii despre un nou telefon inedit, fabricat de către compania Turing Robotics. Acest terminal denumit &icirc;ntr-un mod simplist, Turing Phone, a avut parte recent de un eveniment de prezentare deschis...

Spre sfârșitul lunii aprilie aflam detalii despre un nou telefon inedit, fabricat de către compania Turing Robotics. Acest terminal denumit într-un mod simplist, Turing Phone, a avut parte recent de un eveniment de prezentare deschis publicului, locație unde și cei de la Android Authority au fost prezenți.

Astfel, avem și noi ocazia să aruncăm o privire asupra acestui smartphone exclusivist în cadrul unui clip hands-on. Deși software-ul acestuia nu era complet, putem admira în special design-ul telefonului, capitol unde se remarcă o multitudine de elemente prin care acesta iese în evidență.

Cu toate că nu este la fel de scump ca și un Vertu, Turing Phone reușește ca pentru suma de 700$ să ofere o carcasă premium realizată dintr-un material ultra-rezistent denumit liquidmorphium. De asemenea, telefon promite să ofere soluții de securitate sporite în versiunea finală.

Turing Phone primește un preview detaliat din partea Android Authority

Din punct de vedere al specificațiilor, Turing Phone sosește cu display Full HD de 5.5 inhc, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM și cameră foto principală de 13 megapixeli. Primim un senzor selfie de 8 megapixeli, baterie de 3.000 mAh și 64 sau 128 GB spațiu de stocare.

Pe lângă aceste dotări, aflați că telefonul celor de la Turing Robotics adoptă și un scanner de amprente în partea laterală stânga. Trebuie menționat totodată și faptul că Turing Phone nu vine cu jack audio 3.5 mm, și nici cu funcție de transfer a datelor prin intermediul USB, sincronizarea fiind realizată printr-un program software via WiFi.

Prețul versiunii de 16 GB va fi de 610$, în timp ce modelele de 64 și 128 GB ne vor scoate din buzunar 750, respectiv 870 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×