Telefonul metalic Samsung Galaxy A5 primește Android 5.0.2 Lollipop în România

3.257 ori
<b>Telefonul metalic Samsung Galaxy A5 primește Android 5.0.2 Lollipop în România</b>Deși nu este de foarte mult timp pe piață, smartphone-ul Samsung Galaxy A5 a reușit să atragă destul de multe persoane, &icirc;n special datorită corpului său uni-body realizat din metal și a specificațiilor destul de bune pe care ni le oferă...

Deși nu este de foarte mult timp pe piață, smartphone-ul Samsung Galaxy A5 a reușit să atragă destul de multe persoane, în special datorită corpului său uni-body realizat din metal și a specificațiilor destul de bune pe care ni le oferă la pachet. 

Cu toate că la vremea lansării, acest device rula Android 4.4.4 KitKat, iată că începând de astăzi telefonul primește mult așteptatul update către Android 5.0.2 Lollipop, detaliu despre care suntem informații prin intermediul unui cititor Mobilissimo ce și-a achiziționat acest terminal.

Telefonul metalic Samsung Galaxy A5 primește Android 5.0.2 Lollipop în România

Așa cum era de așteptat, odată cu instalarea acestei actualizări, primim iconițe în stil Material Design, un nou centru de notificări, dar și un nou meniu de multitasking în care aplicațiile deschise sunt afișate sub forma unui carusel. În acest moment, Samsung Galaxy A5 costă 1.469 lei prin intermediul Cel.ro, retailer ce desfășoară o campanie promoțională.

Mulțumi pentru pont lui Mădălin Cristian!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×