Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 15 - 22 iulie 2012 - detalii despre actualizarea la Jelly Bean, review tableta Allview și probleme la Nokia

1.522 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 15 - 22 iulie 2012 - detalii despre actualizarea la Jelly Bean, review tableta Allview și probleme la Nokia</b>Dacă tot nu se poate mai cald de atât, măcar să avem parte de o săptămână mai fierbinte din punct de vedere al lansărilor, nu? Ei bine, ultima săptămână a fost una calmă, fără prea multe review-uri, unboxinguri sau lansări, dar cu destule...

Dacă tot nu se poate mai cald de atât, măcar să avem parte de o săptămână mai fierbinte din punct de vedere al lansărilor, nu? Ei bine, ultima săptămână a fost una calmă, fără prea multe review-uri, unboxinguri sau lansări, dar cu destule întrebări existențiale și analize, fie legate de viitorul Nokia, fie de actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean. Aflăm cele mai populare subiecte din ultimele 7 zile în următoarele rânduri.

10) Ce primești pentru 6 euro la o cartelă prepay în vara lui 2012 de la Cosmote, Orange și Vodafone

Emil Dragota realizează un interesant articol comparativ, în care evidențiază avantajele și dezavantajele ofertelor prepay ale operatorilor locali. Astfel, aflăm ce primim pentru 6 euro de la Cosmote, Orange și Vodafone România. Vodafone oferă cele mai multe minute naționale, 150, în vreme ce Cosmote oferă cele mai multe minute în rețeaua proprie, 3600, față de cele 3000 de la Vodafone și 2000 de la Orange.

9) Spionează-i pe cei care îți folosesc telefonul sau monitorizează-l în caz de furt cu aplicația Touch My Life (Video)

Spionează-i pe cei care Îți folosesc telefonul sau monitorizează-l În caz de furt cu aplicația Touch My Life (Video)Dacă sunteți un prieten gelos sau o iubită care nu prea are încredere în partener, atunci aplicația Touch My Life instalată pe telefonul "victimei" ar putea fi o soluție bună pentru a vă elimina îndoielile. Din păcate la doar câteva zile după ce a fost scris acest articol Google a retras softul din Play Store, probabil pentru că încalca intimitatea utilizatorilor.

8) Telefoane Android sub 100 euro (iulie 2012)

Telefoane Android sub 100 euro (iulie 2012)Dacă v-ați întrebat vreodată care sunt cele mai ieftine telefoane Android, eventual unele sub 100 de euro ca preț, atunci răspunsul îl aflați de la Emil Dragota, prin acest articol. Printre modelele listate se număra Huawei Ideos X1, la prețul de 369 de lei, care oferă un ecran touch de 2.8 inch, CPU de 528 MHz și 256 MB RAM. Pe lista e și un model Gigabyte, Gsmart G1317D, la 394 lei, dar și două modele Samsung: Galaxy Pocket și Galaxy 5.

7) De ce Microsoft nu-și va reveni prea repede din exercițiul numit Windows Phone 7?

De ce Microsoft nu-și va reveni prea repede din exercițiul numit Windows Phone 7?Emil Dragota scrie un editorial detaliat în care critică abordarea Microsoft cu privire la Windows Phone 7. Este folosit ca exemplu faptul că Nokia Lumia 900 se vrea a fi un flagship și totuși nu va primi Windows Phone 8. Astfel, Windows Phone 7 devine pentru cei care îl analizează un soi de experiment pe seama utilizatorilor, făcut pentru că MS să realizeze dacă interfața Metro prinde la public sau nu.

6) Review Allview Alldro 2 Speed HD - spate de iPad, fața glossy, port HDMI și cameră neglijabilă (Video) + Concurs!

Review Allview Alldro 2 Speed HD - spate de iPad, fața glossy, port HDMI și cameră neglijabilă (Video) + Concurs!Tableta Allview Alldro 2 Speed HD este un terminal cu ecran de 8 inch și preț de 800 de lei, pe care l-am analizat în detaliu în acest review. Camera sa de 2 megapixeli este o premieră în universul tabletelor Allview, iar bonus aflați că primiți tableta premiu la un concurs care se încheie astăzi. Vă recomand cu căldură să citiți review-ul, pentru a afla printre altele și rezultate benchmark ale terminalului.

5) WWTV.ro - urmărește posturile TV preferate pe telefonul mobil și tabletă

WWTV.ro - urmărește posturile TV preferate pe telefonul mobil și tabletăWWTV.ro este un nou serviciu care va permite să urmăriți programele preferate de la televizor pe telefonul mobil, tableta sau laptop, eventual chiar pe desktop. Aplicația a fost concepută special pentru terminalele mobile și nu necesită instalarea vreunui plugin sau software. Trebuie doar ca terminalul să aibă Flash Player instalat, iar în cazul terminalelor mobile, Android și iOS să fie disponibile măcar în versiunea 4.0. Printre canalele oferite se numără și HBO, Dolce Sport 2, UTV, B1, HBO Comedy România și TVR 1.

4) Telefoane noi în România (iulie 2012)

Telefoane noi În România (iulie 2012)Ca la mijlocul verii trecută, în luna iulie a acestui an s-au lansat destul de multe telefoane noi, pe care le avem enumerate în acest articol. LG Optimus 3D Max va debuta în România la finalul acestei luni, iar acest nou telefon cu camera și ecran 3D a fost deja analizat la Mobilissimo.ro încă din primăvară. Un alt nou venit este Sony Xperia Go, la prețul de 1.399 lei, iar lista de modele include și terminale Nokia, LG și chiar un HTC Dual SIM!

3) Pregătiri pentru faliment? Nokia mizează tot pe cartea Jolla OS, planul B pentru eșecul Windows Phone

Pregătiri pentru faliment? Nokia mizează tot pe cartea Jolla OS, planul B pentru eșecul Windows PhoneUn editorial interesant marca Alex Stănescu ne prezintă modul în care Nokia se pregătește de un eșec răsunător al inițiativei Windows Phone. Echipa de dezvoltatori care au plecat de la MeeGo a format inițiativa Jolla, care se vrea a fi un nou sistem de operare, care va sosi pe un terminal mobil în acest an. E vorba aici de multă pasiune și multe idei noi, care nu își mai găseau locul la Nokia în era Microsoft.

2) Android Jelly Bean: Impresii după actualizare și aspecte negative. Sfaturi utile pentru a obține update-ul

Android Jelly Bean: Impresii după actualizare și aspecte negative. Sfaturi utile pentru a obține update-ulUn lucru e sigur: actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean va sosi mai rapid față de cea la Android 4.0. La urma urmei schimbările nu sunt atât de mari precum au fost cele de la Android 2.3 la Android 4.0. Din acest articol aflați potențiale probleme și impresii după actualizare. în primul rând se observă că totul este mai rapid, mai fluent și telefonul răspunde mai bine la comenzi. Google Now își face treaba excelent și viteza sa este remarcabilă.

1) Lista completă a noutăților aduse de Android 4.1 Jelly Bean

Lista completă a noutăților aduse de Android 4.1 Jelly BeanUn articol identic cu cel de mai devreme, doar ca la nivel teoretic. Din el aflați ce îmbunătățiri aduce Android 4.1 Jelly Bean pe terminalele pe care sosește în aceste zile, inclusiv Motorola Xoom și Nexus S. Jelly Bean aduce rapiditate și fluenta crescută, performanță mai bună pentru întregul sistem de operare, sistemul de notificări a fost îmbunătățit și afișează acum date din calendar cu un scurt preview și avem și noi animații în interfața camerei. Deblocarea facială este acum și ea mai rapidă și mai precisă.

Urmează încă o săptămână de review-uri, analize, teste, topuri și comparații la Mobilissimo.ro, cu două noi tablete în teste, Nokia PureView 808 aflat în redacție și gata și el de teste complexe ale camerei. Rămâneți pe Mobilissimo.ro, Forum și canalul YouTube.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×