Un oficial Microsoft confirmă existența tabletelor Windows 8 cu diagonală mică

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 767 ori
<b>Un oficial Microsoft confirmă existența tabletelor Windows 8 cu diagonală mică</b>După ce am văzut recent cum rezoluția minimă necesară unui terminal pentru a rula Windows 8 a scăzut, acum avem noi indicii cu privire la posibile terminale viitoare cu diagonale de 7/8 inch. Acum avem chiar de la un oficial MS confirmarea unor...

După ce am văzut recent cum rezoluția minimă necesară unui terminal pentru a rula Windows 8 a scăzut, acum avem noi indicii cu privire la posibile terminale viitoare cu diagonale de 7/8 inch. Acum avem chiar de la un oficial MS confirmarea unor astfel de device-uri.

Există și zvonuri cu privire la o tabletă Surface Mini cu ecran de 7 inch, pe care am putea să o vedem prezentată chiar în iunie, în cadrul BUILD 2013. în cadrul unei conferințe cu privire la rezultate trimestriale, Peter Klein, CFO Microsoft a recunoscut că firma din Redmond lucrează cu partenerii hardware pentru a adapta platforma Windows la ecrane mai mici.

Deja ne imaginăm o tabletă Nokia Lumia cu Windows Blue și diagonală de 7 sau 8 inch, iar dacă luăm în calcul ce a spus recent CEO-ul Intel, legat de tabletele Windows cu prețuri de 200 de dolari, începe să sune bine acest proiect. Evident, primele terminale cu astfel de diagonale vor avea prețuri ușor mai mari, dar generațiile 2 și 3 vor fi cu siguranță rivale pe măsura lui Nexus 7/iPad Mini.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×