UMi Zero este un nou telefon interesant, cu o construcție specială Superbody

1.215 ori
<b>UMi Zero este un nou telefon interesant, cu o construcție specială Superbody</b>Au apărut pe web o serie de slide-uri dintr-o prezentare a companiei UMi, încă un nume de producător smartphone care vrea să se remarce printr-o construcție deosebită a unui device. Avem parte de teasere și schițe deocamdată, dar și de o...

Au apărut pe web o serie de slide-uri dintr-o prezentare a companiei UMi, încă un nume de producător smartphone care vrea să se remarce printr-o construcție deosebită a unui device. Avem parte de teasere și schițe deocamdată, dar și de o construcție atractivă.

Noul UMi Zero beneficiază de un corp "Superbody", care folosește un aliaj special pentru sasiu. Se pare că terminalul are parte de duraluminiul folosit pe avioane, jucând astfel în aceeași ligă cu Meizu MX4 sau iPhone 6. Cei de la UMi nu se sfiesc nici să își compare produsul cu iPhone 6, arătând grosimea de 6.9 mm a acestuia și pe cea de 6.4 mm a lui UMi Zero. Din câte știm până acum, telefonul are dotări midrange high ca să zic așa.

UMi Zero

Asta înseamnă o baterie de 2000 mAh, capacitate cam mică după standardele moderne, un ecran Full HD de 5 inch (Super AMOLED Samsung) și probabil 1 sau 2 GB RAM. Acest model va adopta și panouri din sticlă în față și spate, laminate și protejate de Gorilla Glass 3. Se zvonește și că UMi Zero va folosi un procesor octa core de 2 GHz, un MediaTek MT6592T. Cum vă suna acest device care probabil va costa sub 250 de dolari?

UMi Zero este un nou telefon interesant, cu o construcție specială Superbody

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×