Un accesoriu vital pentru concedii: Încărcător auto Philips cu 2 porturi pentru telefon/tabletă; Vine cu preț accesibil!

1.667 ori
<b>Un accesoriu vital pentru concedii: Încărcător auto Philips cu 2 porturi pentru telefon/tabletă; Vine cu preț accesibil!</b>Pentru că suntem în iunie și deja orașul e mai gol, e clar că lumea a început să plece în concediu. Plecând la drum veți avea nevoie de un încărcător pentru mașină, unul care să vă încarce terminalele, pentru că să fim serioși, toată...

Pentru că suntem în iunie și deja orașul e mai gol, e clar că lumea a început să plece în concediu. Plecând la drum veți avea nevoie de un încărcător pentru mașină, unul care să vă încarce terminalele, pentru că să fim serioși, toată lumea are măcar 2 device-uri de bază în ziua de azi. O idee bună de astfel de gadget este încărcătorul auto Philips de mai jos.

E vorba despre PHILIPS DLP2259/10, de 5V și 1A, care costă doar 29.99 lei la Altex și e util la drum lung pentru încărcarea unui telefon. El vine cu două porturi USB, are compatibilitate universală și oferă suport pentru terminalele iPhone, iPod, BlackBerry, Samsung, Motorola, LG, HTC, Sony sau Nokia. Cu accesorii precum baterii externe, încărcătoare solare și acest încărcător auto e aproape imposibil să mai rămâi cu bateria descărcată la mare.

PHILIPS DLP2259/10, de 5V și 1A

Că tot am menționat Philips, rețineți că în curând ne pregătim să primim unul dintre noile lor telefoane în teste, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru detalii. Care e accesoriul vostru vital pentru telefon/tableta în vacanță?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×