Teaser de tabletă misterioasă cu Windows RT! Ghicește viitorul!

1.726 ori
<b>Teaser de tabletă misterioasă cu Windows RT! Ghicește viitorul!</b>Ce pot să vă spun este că am avut pentru câteva ore pe mână o tabletă cu Windows RT la bord, un superb exemplar de altfel. Terminalului i-am făcut câteva poze, după cum vedeți mai jos și vă lăsăm pe voi să ghiciți despre ce model este...

Ce pot să vă spun este că am avut pentru câteva ore pe mână o tabletă cu Windows RT la bord, un superb exemplar de altfel. Terminalului i-am făcut câteva poze, după cum vedeți mai jos și vă lăsăm pe voi să ghiciți despre ce model este vorba și mai ales care este producătorul său.

Acestea sunt imagini teaser pentru o tabletă misterioasă, care va deveni realitate la finalul lunii, atunci când vom publica detalii complete și o recenzie pentru acest terminal. Primele impresii sunt că s-a lucrat mult la detaliile acestui model, după cum se vede și în zona difuzoarelor spate, iar materialele folosite sunt unele premium. Sistemul de operare e peste Android la capitolul tablete, dar marea sa lipsă este faptul că nu avem aplicații pentru Windows RT cu care să ne jucăm deocamdată.

OS-ul se mișca excelent, este la fel de rapid ca și iOS, dacă nu chiar mai rapid și ideea de comutare între interfața "Metro" și cea clasică desktop pentru Windows este un mare bonus. O primă impresie pozitivă pentru acest device, pe care vă așteptam să îl ghiciți în comentariile de mai jos. Oare ce tableta Win RT să fie, din marea de modele anunțate recent?

Tableta cu Windows RT

Teaser de tableta misterioasă cu Windows RT! Ghicește viitorul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×