Un clip video ajuns online prezintă gesturile de navigare în stil iPhone X pe care Xiaomi le va aduce în MIUI

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 2.057 ori
<b>Un clip video ajuns online prezintă gesturile de navigare în stil iPhone X pe care Xiaomi le va aduce în MIUI</b>Pe finalul acestei săptămâni descoperim un material video misterios pe Weibo, unul în care potrivit sursei apare nimeni altul decât Xiaomi Mi Mix 2s. Din nefericire nu este cazul despre acest device, pentru că în clip apare varianta standard Mi Mix 2

În ultima zi a săptămânii dăm și peste un clip misterios, material video în care potrivit sursei și-ar face apariția nimeni altul decât Xiaomi Mi Mix 2s. Din nefericire nu este acest terminal, ci un Xiaomi Mi Mix 2 întors cu susul în jos pentru a induce lumea în eroare - indiciul care ne dezvăluie acest lucru fiind butoanele fizice de volum care apar aici în partea stânga jos, în mod normal ele fiind integrate sus după cum bine știți.

Ochi mai ageri au observat și earpiece-ul la bază, astfel că leak-ul nu este unul real, cel puțin nu din privința în care ne prezintă un Mi Mix 2s. Cu toate acestea, clipul are rolul de a ne dezvălui cum funcționează gesturile de navigare în stil iPhone X pe care Xiaomi le va include într-o versiune nouă de MIUI.

Exact ca pe iPhone și aici este nevoie de o apăsare mai pronunțată pe ecran pentru a deschide meniul de multitasking și a intra în aplicația dorită sau pentru a le închide și elibera din memoria RAM. Vestea că Xiaomi pregătește implementarea unei asemenea funcții software apărea încă din decembrie anul trecut și ar fi de așteptat ca lansarea sa să aibă loc în acest an, posibil odată cu un nou smartphone.

La MWC 2018 așteptăm debutul lui Xiaomi Mi 6X cu procesor Surge S2, cameră duală în spate și 4 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×