Un concept de Xiaomi Mi MIX 2 sare de 90% proporţie ecran/panou frontal (Video)

1.320 ori
<b>Un concept de Xiaomi Mi MIX 2 sare de 90% proporţie ecran/panou frontal (Video)</b>Startul săptămânii se dă și prin apariția unui concept arătos pentru phablet-ul Xiaomi Mi Mix 2, creație ce vine din partea lui Concept Creator și pe care o admirați mai jos. Telefonul de aici este reprezentat cu un panou frontal ocupat în

Cine vrea să găsească un concept de Xiaomi Mi MIX 2 plauzibil trebuie să se întoarcă cu câteva luni în urmă, când designerul Concept Creator realiza randările de mai jos. Ştiţi probabil că a apărut recent o randare cu telefonul, care arată destul de bine, dar tot a divizat publicul, existând perspectiva de a renunţa la camera frontală. Să vedem totuşi cum stăm cu acest concept.

Xiaomi Mi MIX 2

Terminalul vine cu o nuanţă verde metalizat cum nu prea vezi la smartphone-urile moderne. Şi pentru că nu e loc de camera frontală aici, Concept Creator a integrat o cameră care glisează în zona superioară a terminalului şi are rol de camera selfie. Include un senzor de 12 MP şi se activează pe bază de buton, fizic sau virtual. Senzaţie face panoul frontal edge to edge, cu colţuri curbate a la LG G6.

Primim un screen to body ratio de 93% şi o ramă metalică solidă. Zero bărbie, zero muchii mari, nici sus şi nici jos. Earpiece-ul e înlocuit cu un mecanism piezoelectric, iar Sharp Aquos S2 şi precedentul record de screen to body ratio vor fi uitate rapide. Mă mir că avem totuşi o cameră singulară de 16 MP în spate şi nu una duală, cum vom primi probabil în realitate.

Mă aştept la un corp din ceramică, cel puţin în una dintre versiunile acestui telefon.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×