Un device cu touchscreen și BlackBerry 10 a apărut pe web cu două imagini

1.076 ori
<b>Un device cu touchscreen și BlackBerry 10 a apărut pe web cu două imagini</b>BlackBerry pregătește un sistem de operare mult mai bine pus la punct, gândit special pentru telefoanele touch de dimensiuni mai mari. Știți că RIM iesea în evidență prin telefoanele sale cu tastatură qwerty și ce deveneau unelete perfecte...

BlackBerry pregătește un sistem de operare mult mai bine pus la punct, gândit special pentru telefoanele touch de dimensiuni mai mari. Știți că RIM iesea în evidență prin telefoanele sale cu tastatură qwerty și ce deveneau unelete perfecte pentru mediul business, pentru cei care scriau mesaje sau mailuri în mare viteză.

Cele mai vândute smartphone-uri ale momentului sunt full touch, RIM dorește ca BB 10 - prescurctare de la BlackBerry 10, sistem de operare așteptat a fi lansat în 2013 - să aducă un device complet.

Un telefon BlackBerry cu display touch a mai ieșit în evidență de-a lungul timpului sub denumirea de BlackBerry London, BlackBerry L-series. Am avut mai multe imagini de-a lungul timpului, dar nu se știe nimic exact în legătură cu hardware-ul. Se pot face supoziții, cred că vor aduce cel puțin un telefon cu procesor dual-core, un GPU mai puternic, memorie RAM de cel puțin 1 GB.

Un device cu touchscreen și BlackBerry 10 a apărut pe web cu două imagini

BlackBerry 10 nu ar trebui să consume multe resurse hardware și să necesite un procesor de tip quad-core. Nici măcar pe Android nu sunt aplicații care să aibă nevoie de atâta putere de procesare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×