Un executiv din conducerea LG afirmă că Nexus 4 va fi prezentat pe 29 octombrie, disponibil din noiembrie În India

Autor:  | Publicat în:  LG 1.260 ori
<b>Un executiv din conducerea LG afirmă că Nexus 4 va fi prezentat pe 29 octombrie, disponibil din noiembrie În India</b>Au trecut câteva zile și parcă nu a mai fost agitația din urmă cu peste o săptămână când ieșeau la iveală specificațiile tehnice pentru următorul smartphone din seria Nexus. știți că între timp, Google a confirmat un eveniment pe data de...

Au trecut câteva zile și parcă nu a mai fost agitația din urmă cu peste o săptămână când ieșeau la iveală specificațiile tehnice pentru următorul smartphone din seria Nexus. știți că între timp, Google a confirmat un eveniment pe data de 29 octombrie. Atunci se pare că se va face lansarea lui Nexus 4 împreună cu Android 4.2 Jelly Bean, tableta Nexus ar primi o variantă 3G și una cu 32 GB spațiu de stocare. Vor fi cu siguranță mai multe noutăți legate de Android.

în India a avut loc un eveniment de lansare al LG Optimus Vu, phabletul lor de 5 inch. Un oficial LG a scăpat o informație prețioasă, un fel de confirmare a ce s-a vehiculat până acum. A declarat că noul Nexus va fi prezentat pe 29 octombrie și din noiembrie cu disponibilitate în India. Asta înseamnă că și pe alte piețe va debuta din luna respectivă.

Rezultă că LG Nexus 4 va sosi la fix și în România, exact înainte de perioada de sărbători. Să vedem dacă Vodafone își păstrează exclusivitatea de la Samsung Galaxy Nexus.

Ce se spune că ar integra LG Nexus 4:

  • display de 4.7 inch cu rezoluție 1280x768 pixeli;
  • procesor Snapdragon S4 quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 sau 16 GB spațiu de stocare;
  • Android 4.2 Jelly Bean;
  • cameră foto de 8 Megapixeli. 
⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×