Un smartphone misterios Sony apare În noi fotografii, rama sa metalică aduce cu Xperia Z1

1.610 ori
<b>Un smartphone misterios Sony apare În noi fotografii, rama sa metalică aduce cu Xperia Z1</b>Sony e probabil compania cu cele mai puține secrete și mistere din întreg ecosistemul Android, de vreme ce nici un telefon de-al lor nu a sosit fără să fi văzut câteva scăpări în prealabil. Astăzi apare un nou model misterios, cu o ramă...

Sony e probabil compania cu cele mai puține secrete și mistere din întreg ecosistemul Android, de vreme ce nici un telefon de-al lor nu a sosit fără să fi văzut câteva scăpări în prealabil. Astăzi apare un nou model misterios, cu o ramă metalică ce aduce cu cea de pe Xperia Z1.

în această perioadă vor abunda scăpările de terminale mobile pregătite pentru debut la CES 2014 și poate chiar și MWC, viitoare flagship-uri cu specificații ce ar fi părut SF cu 2-3 ani în urmă. Acest handset din imagini aduce cu Z1 atât ca design în asamblu, cât și că formă și mărime, aparent. Rama metalică pare a indica o modificare a poziției componentelor în comparație cu Xperia Z1, astfel că spre exemplu vedem un orificiu mai mare pentru lentila camerei decât pe Z1.

Un smartphone misterios Sony apare În noi fotografii, rama sa metalică aduce cu Xperia Z1

în rest toate butoanele și sloturile se afla la locurile lor, iar în partea superioară găsim un orificiu în plus aproape de jackul audio. Ar putea fi un loc pentru a integra un emițător infraroșu. în zona inferioară se afla 3 orificii pentru microfoane și e interesant de remarcat că Sony insistă pe același design în mare neschimbat de la Xperia Z încoace.

Device Sony

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×