Un memo intern OnePlus menţionează un nou terminal care va sosi în următoarele luni; Să fie acel model accesibil oare?

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.256 ori
<b>Un memo intern OnePlus menţionează un nou terminal care va sosi în următoarele luni; Să fie acel model accesibil oare?</b>&Icirc;n această vară am aflat chiar de la Pete Lau, cofondatorul OnePlus că va mai există un terminal al acestei companii &icirc;n anul curent, &icirc;n afară de OnePlus 2. Informaţia era oferită de Lau &icirc;ntr-un interviu cu ziarul Adevărul,...

În această vară am aflat chiar de la Pete Lau, cofondatorul OnePlus că va mai există un terminal al acestei companii în anul curent, în afară de OnePlus 2. Informaţia era oferită de Lau într-un interviu cu ziarul Adevărul, iar azi e readus în discuţie noul handset, după ce un memo intern al companiei a ajuns pe web.

Ştiam că firma chineză ar avea intenţia să lanseze un terminal midrange sau chiar entry level în perioada următoare, un soi de OnePlus "lite" dacă vreţi. Acum, scrisoarea către angajaţi din partea lui Carl Pei menţionează, pe lângă multe încurajări şi promisiuni şi faptul că "un nou terminal se afla acum în producţia de masă". Conform zvonurilor, noul smartphone ar avea un ecran Full HD şi procesor Snapdragon 801.

Între timp continua dezvoltarea lui Hydrogen OS şi Oxygen OS şi popularizarea lui OnePlus Two la nivel global. Oficialul care a trimis scrisoarea internă a ţinut să precizeze şi că OnePlus vrea să pătrundă pe piaţa indiană şi să îşi asigure o bază de clienţi în Europa. Memo-ul aminteşte că Hydrogen OS şi Oxygen OS trebuie dezvoltate acum contra cronometru, în cel mai scurt timp posibil, pentru a mulţumi clienţii şi a le oferi actualizări la timp.

Misiva se încheie cu o menţiune în treacăt a ceea ce pare a fi un potenţial OnePlus 3, care ar putea începe dezvoltarea în următoarele 4 luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×