Prezentare video a lui Sony Ericsson C905 Cyber-shot

5.228 ori
<b>Prezentare video a lui Sony Ericsson C905 Cyber-shot</b>Dupa ce am asistat la lansarea mult-asteptatului Sony Ericsson C905 Cyber-shot, avem ocazia sa vedem telefonul intr-un clip de prezentare, semnalat de catre un cititor fidel. Ii multumim acestuia si va invitam sa admirati noul Sony Ericsson cu camera de 8...

Dupa ce am asistat la lansarea mult-asteptatului Sony Ericsson C905 Cyber-shot, avem ocazia sa vedem telefonul intr-un clip de prezentare, semnalat de catre un cititor fidel. Ii multumim acestuia si va invitam sa admirati noul Sony Ericsson cu camera de 8 megapixeli in clipul urmator (dand click pe imagine, sariti la cele doua clipuri din josul paginii):

Norocosii din comunitatea de fani Sony Ericsson Esato au avut ocazia sa puna mana pe acest terminal, astfel ca avem inca un clip pentru dumneavoastra, de data aceasta o experienta hands-on cu telefonul. In vreme ce in prezentarea oficial de mai sus aflam ca C905 este compatibil cu YouTube, Picasa si Facebook, iar potentialul camerei sale era subliniat, a doua prezentarea video de dupa acest articol, pune accentul mai degraba pe optiunile si functiile telefonului, inca o data cu accentul pe camera acestui Cyber-shot.

La finalul clipului sunt comparate telefoanele C905 si G500, pret de o secunda, asta ca sa ne dam seama de dimensiunile handsetului. Acum ramane doar sa asteptam prima recenzie completa a handsetului pentru a afla daca probleme cu mecanismul sau glisant, despre care aflasem zvonuri sunt reale sau nu.

Prezentare video a lui Sony Ericsson C905 Cyber-shot:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×