CEO-ul Vivo, Shen Wei anunţă planurile pentru 2018: AI, 5G şi dezvăluie că 2017 a fost un an de succes

Autor:  | Publicat în:  Vivo 617 ori
<b>CEO-ul Vivo, Shen Wei anunţă planurile pentru 2018: AI, 5G şi dezvăluie că 2017 a fost un an de succes</b>În cadrul unui eveniment marca Vivo desfășurat de curând în China, CEO-ul companiei a anunțat și planurile avute pentru anul în curs, afirmând că se pune accentul pe AI și pe 5G. De asemenea, el a confirmat că anul 2017 a fost unul de succes

Pe 3 februarie Vivo a organizat o reuniune oficială, atât cu partenerii, cât şi cu jurnaliştii, în cadrul căreia a discutat despre evoluţia companiei în ultimul an, dar şi despre planurile pentru anul 2018. Aceasta este o întrunire anuală, iar amfitrion a fost Shen Wei, CEO, fondator şi presedinte Vivo.

Vivo

Această companie merită o atenţie specială, pentru că a crescut mult în ultimii ani, aflându-se acum în top 3 în China şi în top 5 producători smartphone la nivel global. De fapt dacă am cupla Vivo, Oppo şi OnePlus am obţine un producător de telefoane cu vanzari mai mari decât Apple. În 2017, Vivo a reuşit să îşi dubleze creşterea de venituri, dar şi cota de piaţă, deci le-a mers excelent.

Vivo

Ce am reţinut eu din ultimele lor terminale? Că majoritatea au cameră duală frontală, că Vivo a inaugurat scanerul de amprente integrat în ecran (X20 Plus UD) şi că preferă telefoanele high midrange în loc de flagship-uri. Shen Wei a amintit de istoria de 22 de ani a companiei, dar şi de perioadele de criză peste care firma a trecut cu bine. Pentru 2018 se promite o axare pe 5G, pe AI şi pe coeziunea mai bună între cultură, produse şi brand, la nivel corporațional.

Vivo vrea să se orienteze mai mult spre client şi pariază în continuare mai mult pe piaţa din China, decât pe cea internaţională. Acest producător de telefoane a evoluat mult în ultima vreme, inclusiv ca imagine. Gândiţi-vă numai la faptul că sunt sponsor oficial pentru FIFA World Cup 2018 şi 2022 şi că au avut un telefon inclus în filmul Captain America: Civil War în 2016.

Vivo se numără și printre companiile care au încheiat un parteneriat cu Qualcomm pentru modemuri 5G. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×