Funcția de formatare a textului pe Facebook își face apariția și în România; Momentan doar în postările de pe Grupuri

825 ori
<b>Funcția de formatare a textului pe Facebook își face apariția și în România; Momentan doar în postările de pe Grupuri</b>Majoritatea funcțiilor pe care Facebook le livrează utilizatorilor săi sosesc pe neașteptate și la intervale mari de timp de la anunțul oficial al acestora. Un exemplu proaspăt descoperit astăzi este"rich text formatting"

Majoritatea funcțiilor pe care Facebook le livrează utilizatorilor săi sosesc pe neașteptate și la intervale mari de timp de la anunțul oficial al acestora. Un exemplu proaspăt descoperit astăzi este"rich text formatting" sau pe românește funcția de formatare a textului care începând din această lună își face apariția și în România.

Facebook

Acest feature a fost anunțat în luna februarie a acestui an și abia din martie a început să apară la nivel public. De acum este prezent și la noi, iar după cum indică și titlul - funcția poate fi regăsită și folosită doar în Grupurile de pe Facebook pentru moment. Mai sus vedeți și o captură de ecran din grupul Mobilissimo de Facebook unde poate fi utilizată această funcție de formatare a textului.

Facebook

Puteți introduce liste numerotate, liste cu puncte, crea subtitluri de diferite dimensiuni, ba chiar și integra paragrafe. De asemenea puteți insera text îngroșat (bold) sau text înclinat (italic). Dacă faceți parte dintr-un grup pe Facebok puteți încerca și voi noua funcție chiar acum!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×