Un nou brevet Google ne prezintă o interfață circulară interesantă pentru Android

Autor:  | Publicat în:  Google 805 ori
<b>Un nou brevet Google ne prezintă o interfață circulară interesantă pentru Android</b>Brevetele sunt de obicei modalitățile prin care aflăm detalii noi despre planurile de viitor ale celor de la Apple, Samsung sau alte mari companii din domeniul tech. Nici Google nu face excepție, iar astăzi descoperim un aspect interesant al...

Brevetele sunt de obicei modalitățile prin care aflăm detalii noi despre planurile de viitor ale celor de la Apple, Samsung sau alte mari companii din domeniul tech. Nici Google nu face excepție, iar astăzi descoperim un aspect interesant al viitoarei interfate de pe Android.

Un nou brevet ne oferă o viziune asupra unui meniu circular de integrat în Android, care amintește de un mecanism similar din browserul lui Honeycomb de pe tablete. și Samsung avea un astfel de meniu declanșat la scoaterea lui S Pen din locașul sau pe Galaxy Note 3. Personal mă tem de aceste meniuri circulare deoarece ultimele versiuni de Android stock din ultimii 2 ani ne-au adus un meniu circular în camera lui Android și nu prea apreciez funcționalitatea sa.

Un nou brevet Google ne prezintă o interfață circulară interesantă pentru Android

Avantajul aici este că am câștiga loc pe ecran și am putea asista chiar la sfârșitul integrării setărilor în zona de notificări și chiar și a shortcuturilor. Imaginați-vă că puteți accesa toate shortcuturile de conectivitate și altele de gen cu ajutorul unui meniu de acest gen, în stil "șevalet". Cum vi se pare ideea?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×