Camera de pe OnePlus One vine cu un senzor Sony Exmor IMX214 de 13 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.047 ori
<b>Camera de pe OnePlus One vine cu un senzor Sony Exmor IMX214 de 13 megapixeli</b>După ce în zilele trecute am avut ocazia să vedem o primă schiță a unui device misterios ce provine din China, device ce s-a dovedit a fi OnePlus One, iată că astăzi putem afla mai multe detalii despre camera foto integrată pe acest smartphone....

După ce în zilele trecute am avut ocazia să vedem o primă schiță a unui device misterios ce provine din China, device ce s-a dovedit a fi OnePlus One, iată că astăzi putem afla mai multe detalii despre camera foto integrată pe acest smartphone.

Potrivit unui oficial al echipei OnePlus, noul smartphone One va dispune de un senzor Sony Exmor IMX214 de 13 megapixeli. Acesta precizează faptul că nu se dorește competiția cu aparatele de tip DSLR, ci se dorește oferirea unui produs care să ofere rezultate foarte bune în condiții de zi cu zi.

Senzorul Sony dispune de o apertură f/2.0 ce permite captarea unor fotografii mult mai luminoase în condiții low-light. Spre deosebire de smartphone-urile obișnuite, OnePlus One va integra 6 lentile și nu 5 cum se regăsesc pe majoritatea device-urilor. Astfel, se obțin imagini mult mai calitative care captează o nuanță de culoare mult mai bogată.

Totodată, senzorul Sony vine și cu funcția Image Stabilization Plus (IS+), un sistem propriu de stabilizare a imaginii. Aflăm și faptul că OnePlus One va permite captură video 4K, sau filmare în format slow-motion la 120fps la o rezoluție 720p. De asemenea, și camera frontală va fi una de luat în seama, aceasta având un senzor de 5 megapixeli.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×