T-Mobile suspenda vanzarile lui Sidekick Slide din cauza problemelor tehnice

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 2.304 ori
<b>T-Mobile suspenda vanzarile lui Sidekick Slide din cauza problemelor tehnice</b>Ieri, T-Mobile a anuntat oficial ca va suspenda vanzarile recent lansatului telefon Sidekick Slide, un terminal produs de catre Motorola. T-Mobile a anuntat ca Motorola a confirmat existenta unei probleme tehnice, care face ca unele telefoane sa se...

Ieri, T-Mobile a anuntat oficial ca va suspenda vanzarile recent lansatului telefon Sidekick Slide, un terminal produs de catre Motorola. T-Mobile a anuntat ca Motorola a confirmat existenta unei probleme tehnice, care face ca unele telefoane sa se inchida atunci cand mecanismul glisant al ecranului este folosit.

Motorola studiaza problema la ora actuala si cauta o solutie ideala pentru a o rezolva. Clientii T-Mobile care au probleme cu terminalele Sidekick Slide pot suna la numarul special destinat acestor cazuri sau pot vorbi cu un reprezentant al operatorului de la reprezentantele companiei. Important de mentionat este faptul ca T-Mobile a subliniat faptul ca problema nu afecteaza si celelalte 2 modele disponibile, Sidekick iD si LX.

Probabil va amintiti de mult mai grava problema a celor de la Nokia, care a cauzat retragerea de pe piata a peste 40 de milioane de baterii defectuoase. In vreme ce gigantul finlandez si-a recuperat rapid pierderile, prin lansarea unor telefoane de top si recastigarea increderii publicului, ramane de vazut ce fel de vanzari va mai inregistra Sidekick Slide, cu reputatia sa actuala. Sa speram ca Motorola va gasi o cale de rezolvare a problemei, fara a fi nevoie sa retraga toate unitatile de pe piata.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×