Un nou device LG ce va rula platforma Windows Phone 8.1 Își face aparița În cadrul unui studiu AdDuplex

1.060 ori
<b>Un nou device LG ce va rula platforma Windows Phone 8.1 Își face aparița În cadrul unui studiu AdDuplex</b>Deși compania sud-coreeană LG a lansat în trecut câteva terminale Windows Phone, un astfel de exemplu fiind modelul Optimus 7, aceștia nu au mai venit pe piață cu noi modele încă din anul 2010. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba...

Deși compania sud-coreeană LG a lansat în trecut câteva terminale Windows Phone, un astfel de exemplu fiind modelul Optimus 7, aceștia nu au mai venit pe piață cu noi modele încă din anul 2010. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba curând, un device WP 8.1 făcându-și apariția în cadrul unui studiu AdDuplex.

Aflați că agenția AdDuplex se ocupă cu realizarea unor statistici lunare ce cuprind detalii despre terminalele Windows Phone existente pe piață. în cadrul studiului realizat luna aceasta, un nou device LG ce va rula platforma dezvoltată de Microsoft își face apariția cu numele de cod D635.

Din câte se pare, acesta va dispune de un display HD de 5 inch și va rula sistemul de operare Windows Phone 8.1. Cu toate acestea, ni se aduce la cunoștiință faptul că acest terminal ar putea fi doar un prototip, urmând ca LG să decidă mai apoi dacă acesta va ajunge sau nu a fi produs într-un număr mare de unități.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×